|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
EL 34 Član

Pridružen-a: Tor 20 Dec 2011 18:28 Prispevkov: 186 Aktiv.: 1.13 Kraj: Ožbolt
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 3:32 pm Naslov sporočila: Laptop - menjava jezika |
|
|
Pozdravljeni,
iz Nemčije sem dobil Dell prenosni računalnik z instaliranim Windiws Vista Home Premium 32 BIT SP1 operacijskim sistemom. Ker je sedaj večina sporočil v nemščini me zanima, na kakšen način bi bilo možno nemščino zamenjati za angleščino. Na DVD piše: Supported Languages: English, German, French, Spanish..... Ali to pomeni izbiro jezika samo za instalacijo, ali za delovanje po instalaciji?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.58 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 3:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Namesti si Windows 7 , če pa misliš ostati na visti si potegni z neta Vistalizator in slovenski jezikovni paket in ga namesti z omenjenim programom. _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miharix Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2012 9:59 Prispevkov: 410 Aktiv.: 2.69 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 6:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poiči si na netu Windows MUI (Multilingual User Interface) za tvojo verzijo windowsev.
Pol pa imaš lahko tudi imaš več uporabnikov in vsakega s svojim jezikom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uradno menjava jezika ni mogoča - samo v informacijo.
Neuradno - kot so povedali predhodniki: vistalizator. Čeprav - če se že greš NEuradno, potem je čisto vseeno, če vržeš dol neuporabno visto in si namestiš sedmico, si vsaj prihraniš kup kletvic, pa še hitreje dela kot vista. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miharix Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2012 9:59 Prispevkov: 410 Aktiv.: 2.69 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 8:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
MUI je uradno od MS, ravno za firme kjer so zaposleni iz različnih držav in na istem PC-ju.
Priznam pa, da se več ne spomnim ali je free ali pa ga je potrebno kupit.
& Če deluje na vseh win(razen home) ali le na pro.
Ups, zdaj sem šel videl, da imaš home verzijo. Pozabi na MUI. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
EL 34 Član

Pridružen-a: Tor 20 Dec 2011 18:28 Prispevkov: 186 Aktiv.: 1.13 Kraj: Ožbolt
|
Objavljeno: Sre Dec 04, 2013 3:06 pm Naslov sporočila: Nov OS |
|
|
Hvala za pomoč. Sedaj sem se odločil, da bom nabavil Windows 7, ker bo tako še najmanj težav.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni