|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 10:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne mene spraševat, počakaj, da se oglasi kdo od moderatorjev... Pravila so napisali moderatorji, kajne? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja takole je, takale tema se pojavi sporadično na približno 15 mesecev.
Pravite, da je škoda časa, za pisanje postov, ki višajo zgolj aktivnost,.... ma dajte se pogledat no. A vam ni nič škoda časa? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek - kar avtomatično pomeni da ne smemo podvomit o katerem od teh pravil? Eno je vztrajno nespoštovanje enega ali več pravil, drugo pa izražanje nestrinjanja s katerim od teh.
Kot da bi poslušal kakega osnovnošolčka ej... _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
elson2k je napisal/a: |
Kot da bi poslušal kakega osnovnošolčka ej... |
Ob prijavi si se strinjal z njimi,..... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, z obzirom da je tema v smeteh, bi omenil še nekaj:
sicer samo moje opažanje: ampak recimo če bi se Sime vključil v tole "razpravo", bi zdajle imel kar nekaj postov več, z obzirom da mu menda manjka cca 15 le-teh. Seveda pod pogojev da jih Darko ne bo zbrisal.
Glede časa - za intermezzo med programiranjem včasih prav paše, da veš...
Pa še nekaj...spremljam tudi sosednji forum (SE), ki je prav žalostno neobiskan in mi je žal za to. Zakaj je temu tako, ne vem, ampak lahko pa rečem da je vsaj moje mnenje tako, da je vseeno bolje nekaj preveč prispevkov, ki so sicer brezpredmetni, a kljub vsemu držijo ljudi skupaj. Posledica je, da večina teh, ki recimo berejo tole temo in mogoče pišejo vanjo spotoma preberejo še par zadnjih ostalih tem in včasih v kakšni od njih najdejo kaj uporabnega, ali kaj takega, kjer lahko tudi sami prispevajo svoj del nasvetov. Tako forum ostaja živ.
Lahko pa bi imeli tri prispevke na dan, če kdo misli, da je tako bolje. Ampak verjetnost odgovora na neko vprašanje se tako močno zmanjša.
EDIT: elson2k--> ne vem, meni je stavek "Diskusija o njihovih ukrepih ni predmet debate na forumu" popolnoma jasen...
Nazadnje urejal/a protoncek Tor Dec 03, 2013 10:58 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Povedal sem primer, mene nobeno od pravil ne moti. Ko pa nekdo napiše tako kot je on zgoraj napisal v stilu "Zdej boš pa [slovenščina je zame španska vas] svojga boga", me pa pogreje. Kot da KGB vlada na tem forumu in nihče ne sme nič zinit, ker bodo admini hudi  _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.12 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
testing |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
|
|
elson2k je napisal/a: |
Kot da KGB vlada na tem forumu in nihče ne sme nič zinit, ker bodo admini hudi  |
Če tole leti name je stvar povsem preprosta:
Zaradi mene počnite karkoli, le da ne zaidete v področje, ki meni in ostalim ne krati nekaj pravic in veselja. Striktno želim da:
- ne svinjajte z reklamami, ker je to pogoj, da imam kolokacijo, kjer trenutno teče ta forum, pa še par stvari. Med drugim tudi stran od S53MV.
- Da spoštujete pravila, kakršna že so. Se strinjam, da bi lahko bila boljša, a do sedaj še nismo ugotovili katera so taka in zakaj. (Veliko število forumov je namreč že skopiralo prav naša. Mnogi celo dobesedno.)
- Da niste žaljivi do mene ali kogarkoli drugega.
- Da je pretežni del vaših debat tehnika in manjši del politika (tudi forumska) in trgovina (tudi forumska).
Uživajte ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.12 Kraj: LJUBLJANA
|
|
|
ignore results |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

|
Objavljeno: Tor Dec 03, 2013 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
test |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni