|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kemik Član

Pridružen-a: Pet 01 Avg 2003 1:35 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2005 4:06 pm Naslov sporočila: Kako narediti povezavo na spletno stran? |
|
|
Zanima me, kako narediti povezavo na neko spletno stran tako, da bo vidna samo besedica (recimo TUKAJ). Uporabnik nato klikne besedico in se odpre še en Explorer, ne pa da piše kilometerski naslov na spletno stran.
Tak način recimo uporablja Silvo.
LP
Boštjan
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2005 4:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Klikni zgoraj na gumb "Povezave" katerega vidiš, ko pišeš sporočilo.. Odprlo se ti bo "polje" katerega izpolniš. To je tudi vse.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2005 4:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Takole to narediš. Malo podrži kursor na kvadratku URL in prečitaj kaj ti se izpiše malo nižje. Potrebno je malo opazovanja kaj se na zaslonu dogaja, ne pa samo golo klikanje. Izberi tisto drugo možnost in bo tako. Izkoristi tudi okvirček "Predogled", pa boš videl če si uspel.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
30.1 KB |
Pogledana: |
72 krat |

|
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kemik Član

Pridružen-a: Pet 01 Avg 2003 1:35 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 09, 2005 7:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovore, sem že po Silvotovi metodi uspel in takrat sem opazil tudi napis, ki spodaj kaže, kako se napiše na roke.
Sem že v smeteh probal kako deluje in sem bil zadovoljen.
Lp
Boštjan
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Okt 11, 2006 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri pisanju sporočil uporabite možnost dodajanja povezave kot je opisano zgoraj, sicer v primeru dolgih povezav postane tema zelo nečitljiva!
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni