|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Zvrcko Neznanec

Pridružen-a: Pet 29 Nov 2013 22:25 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 09, 2013 6:48 pm Naslov sporočila: Pozdrav |
|
|
Pozdravljeni!
Vaš forum je poln zanimivosti in uporabnih podatkov. Preden sem se odločila, da se pridružim, sem prebrala veliko strani, da bi vas spoznala. Veliko, veliko pa je še ostalo, a kljub temu, sem si ustvarila neko sliko. Na to sliko bi se rada navezala, vendar pa naj se pred tem še sama predstavim, kot zahteva bonton.
Rojena sem v vasi Ključ v BIH. Študirala sem elektrotehniko, najprej v Sarajevu, nato pa, ko smo se preselili, nadaljevala v Ljubljani. Sem poliglot in tekoče govorim in pišem šest svetovnih jezikov. Tudi vašega jezika sem se hitro naučila in nekateri pravijo, da kar zadovoljivo. O svoji starosti, bi povedala samo to, da sem študirala na Tržaški 25 v času, ko je bil dekan g. Hodžar.
Sedaj pa še o sliki.
V času, ko sem prebirala vaš forum, sem čutila poleg navdušenja še neko tesnobo. Pravila so prepisana iz KZ neke totalitarne fašistične države. Nisem mogla razumeti kako lahko toliko pametnih ljudi opusti lastno razmišljanje in slepo sledi neki bedni bolni kreaturi.
Piko na i je postavila tema o parkiranju. Moderator se skrije za ima "Sraka" in gode, ko mu vsi pritrjujejo. Potem pa se pojavi nekdo, ki razmišlja po svoje in to tudi napiše…
Moderator izstopi iz krinke in tipa, ki ne misli kot on obdolži žalitve (jaz nisem zaznala nič takega) ter ga spodi in zbriše iz foruma. Ostali pa (predpostavljam) ploskajo.
Mene ni treba brisat ali podit. Se sama umikam. Sem iz Bosne in se ne morem spustiti na ta vaš pritlehni nivo.
Lep pozdrav, Ana |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjan 2 Član

Pridružen-a: Pon 05 Dec 2011 19:35 Prispevkov: 121 Aktiv.: 0.73 Kraj: Vače
|
Objavljeno: Pon Dec 09, 2013 7:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Morda pozno, ampak. Saj veš, elektroniki smo vseeno malce posebni.. To je žal treba vzeti v zakup. Kar se tiče tvoje slovenščine, pa kapo dol.. Skratka, dobrodošla na forumu!
>LP Boštjan _________________ Ja še vedno se ne da... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Dec 09, 2013 8:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsebina krši 7 točko pravil, s katerimi se ob pristopu na forum vsak strinja, sicer ne more dalje. Razen tega je post objavljen v popolnoma enaki vsebini celo 2x. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni