www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pozdrav

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Zvrcko
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 29 Nov 2013 22:25
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 09, 2013 6:38 pm    Naslov sporočila:  Pozdrav Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Vaš forum je poln zanimivosti in uporabnih podatkov. Preden sem se odločila, da se pridružim, sem prebrala veliko strani, da bi vas spoznala. Veliko, veliko pa je še ostalo, a kljub temu, sem si ustvarila neko sliko. Na to sliko bi se rada navezala, vendar pa naj se pred tem še sama predstavim, kot zahteva bonton.
Rojena sem v vasi Ključ v BIH. Študirala sem elektrotehniko, najprej v Sarajevu, nato pa, ko smo se preselili, nadaljevala v Ljubljani. Sem poliglot in tekoče govorim in pišem šest svetovnih jezikov. Tudi vašega jezika sem se hitro naučila in nekateri pravijo, da kar zadovoljivo. O svoji starosti, bi povedala samo to, da sem študirala na Tržaški 25 v času, ko je bil dekan g. Hodžar.
Sedaj pa še o sliki.
V času, ko sem prebirala vaš forum, sem čutila poleg navdušenja še neko tesnobo. Pravila so prepisana iz KZ neke totalitarne fašistične države. Nisem mogla razumeti kako lahko toliko pametnih ljudi opusti lastno razmišljanje in slepo sledi neki bedni bolni kreaturi.
Piko na i je postavila tema o parkiranju. Moderator se skrije za ima "Sraka" in gode, ko mu vsi pritrjujejo. Potem pa se pojavi nekdo, ki razmišlja po svoje in to tudi napiše…
Moderator izstopi iz krinke in tipa, ki ne misli kot on obdolži žalitve (jaz nisem zaznala nič takega) ter ga spodi in zbriše iz foruma. Ostali pa (predpostavljam) ploskajo.

Mene ni treba brisat ali podit. Se sama umikam. Sem iz Bosne in se ne morem spustiti na ta vaš pritlehni nivo.
Lep pozdrav, Ana
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 09, 2013 7:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav tudi tebi, Ana. Slovenščino obvladaš, brez skrbi. Bolje kot lep delež uporabnikov tega foruma.

Kar se pravil tiče - taka pač so. Prepisana ali ne, tudi meni gredo pošteno na ku*ac občasno. Je pa to po mojem edini način, da se zadrži nek red. Primer nereda je recimo en slo-tech, kjer je trollanja toliko, da glava peče. Tisto je šele idiotizem.

Ko se je Sraka spravil na tistega tipa ki mu je pokazal sredinca - kaj pa naj bi naredil? Dam mu 100% prav. In še kdaj mu bom. Če bi to ta isti dečko pokazal tebi, bi tukaj brali da smo v Sloveniji prostaški. Se strinjaš?

In ne, ne ploskam(o) (vsaj jaz ne) moderatorju če je res koga "dol vrgel", ker tudi jaz nisem zaznal nič žaljivega v ravnanju uporabnika, ki se je "uprl". Je pač tak kaliber, tako kot sem jaz cinik in sarkastik. Načeloma pa ne ploskam nikomur na tem forumu, razen ko gre za dobro delo ali kaj podobnega.

Škoda, če se res umikaš. Dobri (in lepo berljivi) prispevki so vedno dobrodošli.

protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.76
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 09, 2013 7:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

če si prebrala še kakšen drug forum poleg tega, potem si lahko videla razliko. Namreč, samo primer: že slavisti so priznali da je glede jezika naš forum izredno visoko, pa z obzirom da imaš tako šolo kot praviš lahko priznaš da je forum na visokem nivoju. Zdaj se pa vprašaj, na KAKŠEN način je prišel na tak nivo? Z anarhijo gotovo ne, ampak z redom...
Ne vem, na kakšnem nivoju si ti...z obzirom da se ne misliš spuščati "tako nizko" , smatram da si boljša od nas vseh...Oprosti, če sem te s tem užalil, ampak izobrazba in 6 jezikov še ne naredi človeka...na tem forumu je kar nekaj doktorjev znanosti, ki so po tvojem mnenju vsi "pod tvojim nivojem"... Tako da se glede na vse to poraja vprašanje, če ima res sploh smisel, da sodeluješ v takem forumu, kjer so vsi tako pod nivojem...
Oglej si število članov in se vprašaj, kako razmišljaš ti in kako vsi ostali, ter se vprašaj, zakaj si v manjšini...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70772.74

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 09, 2013 7:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 09, 2013 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mare, če prav sklepam; Zvrcko = Borber, Sraka = VolkD? Še kdo? Rolling Eyes

Čas bo, da si tudi sam omislim alter ego Mr. Green

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 09, 2013 8:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsebina krši 7 točko pravil, s katerimi se ob pristopu na forum vsak strinja, sicer ne more dalje. Razen tega je post objavljen v popolnoma enaki vsebini celo 2x.
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.90
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 10, 2013 12:18 am    Naslov sporočila:  Re: Pozdrav Odgovori s citatom

Zvrcko je napisal/a:
....

Mene ni treba brisat ali podit. Se sama umikam. Sem iz Bosne in se ne morem spustiti na ta vaš pritlehni nivo.
Lep pozdrav, Ana

Vseeno te bom raje odmaknil, da ne bi po nesreči kdaj zašla sem.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni