|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Dec 18, 2013 1:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
qwertz je napisal/a: |
http://bob.si/ponudba-bob/bob-narocniski-paketi/bob-4-cente |
To sem že gledal a GPRS sploh ni omenjen? Firme, ki ima informacije in tehnično pomoč na 090 pa niti slučajno ne bom klical ali se kako drugače ukvarjal z njo ...
horvi je napisal/a: |
5€ (1GB podatkov)
1.5€ (50sms x 0.03€)
skupaj:
6.5€/mesec |
Ni ravno ugodno. Trenutno imam z mobi kartico porabo cca. 2€ na mesec.
M1rd je napisal/a: |
...
Kar se tiče brezplačnih storitev... se ponavadi izvaja preko http requestov. kaj če pride do izpada interneta? kaj če želiš dodatno funkcionalnost? (ala knjučne beseda za dol. opravila v obratni smeri).. pol pride prav lastna storitev... pač modem doma. (odpade tisto, da skriješ številko iz katere se pošilja ipd...) |
Ravno zato ker lahko pade internet in mi GPRS ne koristi, imam tudi SMS opcijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2742 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Dec 18, 2013 8:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Ni ravno ugodno. Trenutno imam z mobi kartico porabo cca. 2€ na mesec. |
Hm, 100 Mb in 50 SMSov za 2 eur na mesec... No go.
Bob ima 4 cente SMS/1 Mb/1 minuta klica. Ni nujno, da vzameš opcijo 1 Gb...
Je pa res, da je obračunski interval za podatke 64 kb... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Dec 19, 2013 1:10 am Naslov sporočila: |
|
|
qwertz je napisal/a: |
...
Hm, 100 Mb in 50 SMSov za 2 eur na mesec... No go.
... |
Res bi bila težka. Sem imel v mislih en interval ... to je največ 50 SMSov in 30Mb (100Mb je imel prejšnji paket) kar se mi nabere malo prej kot v intervalu treh mesecev, v katerih moram podaljšat predplačilo/veljavnost ki znese 5€, gor se mi pa šteje 5,75€. To potem nekje znese 2€ na mesec ...
Imam pa tudi eno SIM z naročniškim paketom telemetrija 200Mb kar znese cca. 7€ mesečno.
Ampak saj trenutno ni vse v ceni. Vprašal sem kdo poleg TS (Mobitel) ponuja predplačniški paket, ki mi naslove emailov forwardira na SMS in hkrati omogoča še GPRS brez dodatnih doplačil. Vse to imam sedaj pri Mobitelu a so forwardi obupno počasni.
Omenjeni Bob pa nikjer ne navaja GPRSja niti forwarda na SMS. Meljejo samo o tistih 4. centih za SMS in minuto klica ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Dec 21, 2013 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole z 090 pomočjo strankam mi je znano iz Nemčije na njihovih predplačniških paketih. S tem držijo nižjo ceno paketa, ker pomoč ni vključena zraven. Kot hotel za 30 eur, kjer je treba parking in zajtrk posebej plačat, če rabiš seveda.
Bob se mi zdi bolj paket za penzioniste, ker ciljajo samo s ceno pogovora, dodatnih storitev pa ni. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Dec 24, 2013 11:00 am Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Bob se mi zdi bolj paket za penzioniste, ker ciljajo samo s ceno pogovora, dodatnih storitev pa ni. |
Si mi dal misliti..... Imam občutek, ko da še nisem v penziji. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni