|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
FreakinTee Član

Pridružen-a: Tor 29 Okt 2013 10:41 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.42 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Jan 05, 2014 12:10 am Naslov sporočila: |
|
|
@Obelix Odlična ideja! Našel sem tole ampak izgleda precej komplicirano /: http://www.vintage-radio.net/forum/showthread.php?t=48853 Poletni projekt mogoče? hah. Imate v mislih kak določen načrt?
@s55m Da, saj imam doma set identičnih elektronk kot jih potrebuje moj televizor, saj sem jih pobral iz enega drugega, ki je neizogibno romal na smetišče, problem pa je da ne vem ali delujejo
@cerovac_i Hvala!!
@psevdonim Aha! Moj je starejši, še brez tiskanih vezij. Moj televizor je Znamke Ei Niš, model 865, kot jaz vidim neke vrste izpeljanka originalno Phillipsovega televizorja (ki se je imenoval Leonardo se mi zdi). http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=37875 - moj napredek do sedaj. Dejansko so si vsi Jugoslovanski televizorji tistega časa zelo podobni, če ne štejem Panorame (Telekomunikacije) so firme RIZ, Ei Niš in Nikola Tesla vse izdelovale le dva modela, oba nekoliko bolj okrogla kot moj, eden večji in eden manjši.
Zagotovo bo kdo vedel kaj več o tem kot jaz P:
Hvala za strani! Stvari so mi sedaj dosti bolj jasne _________________ It is none of your concern. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bbrane Član

Pridružen-a: Čet 14 Jun 2007 15:02 Prispevkov: 590 Aktiv.: 2.68 Kraj: Cerkno
|
Objavljeno: Ned Jan 05, 2014 10:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni !
Imam knjigo " TV PRIRUČNIK ZA VAS " avtorja Milan Sinjeri in Miroslav Gračner iz leta 1967 dolg preko 500 strani in preko 50 shemami večina Jugo TV-jev tistega časa. Priročnik je kot kuharska knjiga z recepti začenši s takimi :
Nema slike nema tona -- odg. vidi osigurač in tako naprej do zahtevnih napak.
Lahko posodim ( skeniral pa tega "špeha" ne bi )
Lep pozdrav _________________ En poizkus je vreden več kot tisoč strokovnih mnenj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
FreakinTee Član

Pridružen-a: Tor 29 Okt 2013 10:41 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.42 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Jan 05, 2014 12:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sliši se odlično! Tega se ne splača kopirat, raje si kupim lastno kopijo, sem videl eno tudi na aukcije.hr Super knjiga, hvala! _________________ It is none of your concern. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni