|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 9:06 am Naslov sporočila: Paranoja - fenomen zatemnitve monitorja |
|
|
V službi sem opazil, da se mi monitor vedno zatemni, ko se vrnem nazaj za mizo. Zatemni se toliko prej, da ne uspem premakniti miške. Po premiku miške traja par trenutnkov (sekundo, dve) da se slika pojavi nazaj.
Zanimmivo je to, da sem lahko odsoten 10 minut ali pa 1/2 ure ali več. Ko se približujem mizi je slika vidna, ko se usedam pa se zatemni.
Nisem glih paranoičen tip in nagnjen k vražam o paranormalnih pojavih, ampak vseeno nekaj zazna prisotnost (prenosnik ima vgrajeno kamero).
Lep pozdrav,
Peter
P.S.
Zjutraj, ko je bilo še temno in megleno se je temna gmota v velikosti izredno velike cigare (kakšen Airbus 380) v izredno hitrem nizkem letu spustila na tla, cca 500 m stran. Pričakoval sem (filmsko) eksplozijo...
Nekaj sekund kasneje se je ta gmota usedla na drevo. Bila je jata ptic, ki je skozi meglo izgledala homogeno.
Da ne bi videl drugega dela, bi verjel v obstoj NLP-jev.
Malo je pomagalo tudi to, da sem bil brez očal za na daleč...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 12:59 pm Naslov sporočila: Re: Paranoja - fenomen zatemnitve monitorja |
|
|
peter_nn je napisal/a: |
Nisem glih paranoičen tip in nagnjen k vražam o paranormalnih pojavih, ampak vseeno nekaj zazna prisotnost (prenosnik ima vgrajeno kamero). |
Si prepričan, da se zatemni monitor, kaj pa če se zatemni samo slika? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 1:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.86 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pojav pri rač. bi lahko bil pojasnilo k temu, da ima senzor svetlobe, ta pa se aktivira, ko stopiš pred rač. in mu narediš malo sence ter nisi uporabljal rač. dlje časa. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.04 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 5:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno je notri isti čip, kot v mojem Fluke 179, ki gre vedno na izklop ravno takrat, ko ga (spet) rabiš ...
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.33
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 5:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Paranoia, paranoia, everybody is comming to get me...
Ko sem bil še otrok, sem tudi jaz videl NLPje, ki so krožili na večernem nebu nad Trstom. Pa kaj smo mi v Jugoslaviji vedeli, da obstajajo reflektorji od diskačev, ki svetijo na altostratuse.
Za hec nažicaj sodelavca, da gre on namesto tebe do računalnika, da vidimo, če te tvoj PC pozna . _________________ LP, Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GJ Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51 Prispevkov: 946 Aktiv.: 4.17 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 7:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
100 Očenašev in 20 Zdravih Marij" vsako jutro, oziroma dokler ne ozdraviš!
LP GJ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrtn Član

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2012 8:14 Prispevkov: 195 Aktiv.: 1.22 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Jan 06, 2014 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče malo polimaš kamero in pa kakšne drugačne senzorje, če se potem ne bo to pojavljalo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni