www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zanimiv odnos oglaševalca
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
darkoan
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Avg 2005 18:19
Aktiv.: 0.49
Kraj: Okolica SG

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 17, 2006 5:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi mene zanima za moj primer. Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 2:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj je pa z mojim naročilom. Sem ti poslal ZS 13. v petek, pa ga, kot sem opazil, še nisi prebral?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
tomskk
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 9:05
Aktiv.: 0.46

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 10:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen VolkD,

kot prvo moram reči, da sem bil zelo nezadovoljen ko sem videl kaj si naredil z mojim oglasem za TI razvojni sistem. Kot prvo ni v nobenem nasprotju z pravili foruma, razen če si Vi, ki naj bi bili "administratorji" pravila krojite po svojem okusu.

Kot drugo, kar se tiče nabave, kot sem že napisal, sem moral naročilo plačati najaksneje do 05.10.2006, kar se je nažalost poklopilo z nedelovanjem foruma, kot ti dobro veš, ker si ga baje takrat postavljal nazaj. Ker nisem imel tvojih in tudi podatkov od še nekaterih drugih, nisem pa imel namena svojega denarja zalagati, brez da bi imel kakšno garancijo, da boste to res vzeli. Kot se je že v prvem naročilu zgodilo, ko sem imel potem doma viška robe za preko 1000 EUR, ki sem jo potem moral še skoraj pol leta prodajati.

Zato mislim, da nimate razloga spreminjati mojih postov, tudi če imam več postov v malih oglasih, a ni res tako?

Pričakujem kakšen odgovor iz vaše strani.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole isto sporočilo sem dobil tudi na ZS z naslovom "Aaaarghh"

Glej, ne nameravam polemizirati o teh stvareh. Najprej je potreben fer odnos do vseh članov. Če se eni trudimo 5 dni in vložimo nekaj tisoč eur v server, potem je red, da vsaj poskušaš najti naslove ljudi. Ti se nisi potrudil vsem tem ljudem niti opravičiti, kaj šele da bi odgovoril na njihova posamična konkretna vprašanja.
Ne gre za mene osebno, temveč za odnos do ostalih uporabnikov foruma.
Kot si verjetno opazil sem kot moderator relativno mil pri ukrepih. Običajno samo označim tekst v rumeno, rdeče ali kaj podobnega. Vse lahko sam editiraš in popravljaš v prvotno stanje. Lahko se mi v bistvu zahvališ, da sem to naredil jaz, če bi te začopatil frenki bi letelo >> NULL. Ker sem posegel jaz se on ni dotaknil.

Tokrat v tvoje oglase ne bom več posegal.

Vedeti pa moraš dvoje:
- forum ni komercialnega značaja, še več, sponzoriran je pod pogojem, da ni komercialnih storitev. Dokler sem med sponzorjem in malimi oglasi kot puffer jaz, bo stvar delovala. Ko se mi bo pokadilo iz ušes, ti bom razložil, da stane kolokacija brez 100Mbit priključka letno 3000 eur. To navajam, ker se očitno bolje spoznaš na denar, kot pa na bonton.
- forum ima privatno lastništvo. Pozabi na nekaj kar bi rad spravil skozi "demokracijo" ljudstva. Prilagodi se ali pa se pojdi igrat na nek drug peskovnik.

Volk Darko.

tomskk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 11:13 pm    Naslov sporočila:  www.elektronik.si Odgovori s citatom

Še zadnjič odgovor na tvoj odgovor Volk Darko (ga dajem kar tu, ker je drugje vse zaklenjeno)

Moj namen skupnega naročevanja je bilo, da naredim ljudem uslugo, da malo privarčujejo, kot pa da zadeve kupujejo vsak zase. Nisem pa imel namena nobenega prositi, ga iskati in nadlegovati z naročilom. Kot sem že v postu in tudi po ZS napisal, do kdaj moram zadeve zase naročiti, in tisti, ki je imel resen namen, bi me v tistih dneh kontaktiral.

Glede na to, da ste mi zaklenili vse poste, ker sem kot izgleda najhujši kriminalec na tem forumu, in sem prekršil vsa pravila tega foruma, vas potem prosim, da izbrišite vse moje poste, kar tudi izbrišete mojo registracijo in vse moje podatke na tem strežniku, ker s takimi ljudmi ne mislim več sodelovati.

Upam, da se ne bo našel še kakšen tak nesrečnik kot jaz in ga boste zavajali tako dolgo kot mene, preden bo spoznal s kakšnimi ljudmi ima opravka.

Že več let sodelujem na tujih forumih, pa kaj takšnega še nisem doživel. I vi mi boste govorili o bontonu.

Žalostno je videti, kako malo nas je Slovencev, pa se še med seboj ne razumemo. Zato je pa Evropa Evropa, Slovenija in večina Slovencev pa še vedno Balkan.

Hvala lepa za dosedanje sodelovanje in nasvidenje.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 11:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne govori bedarij!
http://shop.wiltec.info/cgi-bin/tabshop/iboshop.cgi?showdsearchAoyue+2738+:01001100!0,43794573614641,902738

Pri naročilu 2 postaj je cena 191,4 eur za vsako.
poštnina znaša po preddračunu natanko 17,80 !

Ti si za vsak posamezen kos vprašal 245 eur !

tomskk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 11:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot sem rekel, prosim, da zbrišete vse moje podatke, ker ne želim prejemati več nobenih mailov s tega naslova.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tvojih sporočil ne bo nihče brisal. Vsak lahko vidi, da je 70% tvojih sporočil komercialnega značaja. Večinoma si nekaj prodajal ali imel "viška". To je tudi tvoj glavni ter edini namen obiska tega foruma.
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 11:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tvoj namen očitno ni tak kot si napisal. Ne razumem čemu bi sicer še vztrajal celih 8 min na forumu ? Očitno ti je že jasno, da te je družba izločila, pa bi rad vsaj čast rešil. No ne bo šlo. To si zapravil že bistveno prej.

namen.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  44.85 KB
 Pogledana:  196 krat

namen.jpg

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 19, 2006 11:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede naročila spajkalnih postaj pa priporočam direkno naročilo z strani, katero je navedel Darko. Jaz ter Robertos sva jo naročila prav na tej strani. Dostavljena pred hišo je bila v slabih petih dneh. Podroben postopek naročila je Robertos opisal tukaj
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2006 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če prav premislim,.. ostalo mu je neprodanega za kak 1000 eur že pri prvi seriji. Koliko je pa prodal? Masovna prodaja torej. Trgovinska dejavnost. Ob navedenih razlikah v ceni bi mogoče lahko postala tudi davčna pozorna..
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70824.44

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2006 12:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70824.42

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2006 8:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70824.44

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2006 9:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.71
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 20, 2006 9:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa tole že imam (dva ventilatorja). vse ostalo pa mi še manjka... Na vrtu pod drevesom je še dovolj prostora za celo napravo.

Jur

cooling_fans.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  28 KB
 Pogledana:  12 krat

cooling_fans.jpg

Nazadnje urejal/a jur Pet Okt 20, 2006 9:20 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni