|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Angel007 Neznanec

Pridružen-a: Pon 13 Jan 2014 0:39 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.04
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 12:42 am Naslov sporočila: Anketa o sivi ekonomiji |
|
|
Prosim da mi rešite anketo! Naslov ankete je siva ekonomija. Anketiranje je anonimno in vam vzame največ 5 minut. Hvala.
Link:
www.anketa.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 12:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Aja, s klicajem na koncu prošnje? Ne, ne bom rešil... Al pa ja, dej mi 1€, računa ne potrebujem pa ti rešim, ok? _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Angel007 Neznanec

|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 12:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja se opravičujem. Če hočete mi lahko rešite če ne pač ne. Lep pozrdav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.01
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 12:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Anonimna anketa?
Bolj zanimivo je, kako anonimen hoče biti anketar...
pa če je bila še bolj butasta anketa, sem jo vseeno izpolnil, ako se je anketar ustrezno predstavil |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Angel007 Neznanec

|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 12:50 am Naslov sporočila: |
|
|
MadMax
Kaj pa naj bi to pomenilo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.01
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 1:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Da se spodobi, da se novopečeni prišlek, kateri se je tu pojavil izključno z namenom koristoljubja, vsaj ustrezno predstavi.
Aja, da ne omenjam same zasnove ankete:
spol M/Ž, možnih več odgovorov.
starost ..., možnih več odgovorov.
Res veliko truda vloženega v anketo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 1:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole mi je vedno smešno, ko se pojavljajo novi in novi ljudje, ki bi vedno hoteli nekaj imeti in nič dati. Ko bi hoteli neko okolje razgaliti, sebe pa skriti, ko menijo, tole bo "pis of kejk", potem dobijo pa piece of biscuit, preprosto zato, ker mislijo, da so najpametnejši, pri čemer podcenjujejo inteligenco drugih.
Meni je smešno, pa sem prestavil, kjer po moje sodi. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 2:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kje je tu problem?
Šolarček pač rabi toliko in toliko rešenih anket, da bo lahko maturiral.
So res potrebni vsi ti "čemu ne rešiti ankete" odgovori? kdor misli rešiti naj reši, ostali pač naj modro molčijo. Če pa admine/mod-e to moti, naj pa enostavno brišejo temo. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.01 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jakey je napisal/a: |
Kje je tu problem? |
Največji v tem, da ga ti ne vidiš.
Šolarček pač rabi toliko in toliko rešenih anket, da bo lahko maturiral. |
Kaj je sicer nesmisel, a če je tako, je pač tako.
So res potrebni vsi ti "čemu ne rešiti ankete" odgovori? kdor misli rešiti naj reši, ostali pač naj modro molčijo. Če pa admine/mod-e to moti, naj pa enostavno brišejo temo. |
Tole pa ni tako enostavno.
Mene recimo tvoj avatar hudo moti, pa ga ne brišem. Ne brišem ga zato, ker znam sprejemati drugačnost. Ne brišem ga zato, ker vem, da je recimo inteligenca človeka lahko manjša ali večja, pa zato ne bom nikomur rekel debil, ali g.genij.
Razen tega, me anketa sama prav nič ne moti (nekaj kar ne poskusiš, te ne more motiti. Nisem niti poskusil reševati ankete). Me pa močno moti način kako je podana ta anketa.
Nekaj na to temo je že MadMax omenil. Drugo bom pa še dodal: Forum ni poligon za raziskavo in trženje. Tu je zbran natančno določen izbran segment državljanov. Iz tega razloga imajo tovrstne ankete lahko visoko tržno vrednost.
Nenazadnje lahko taka anketa spremeni vrstni red obiska davčnih inšpektorjev v elektro delavnicah (sicer nič narobe). Tudi obratno - lahko se glede na rezultat, poveča ponudba sive ekonomije v tem segmentu. Ne vidim pa zakaj bi mi pri tem sodelovali, pri tem pa naša skupnost nebi od tega imela ničesar. Niti dober dan ne. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 4:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Kje je tu problem? |
Največji v tem, da ga ti ne vidiš. |
Očitno nisem na nivoju povprečnega uma, ker zgleda, da sem edini, ki ga ne vidim.
Mene recimo tvoj avatar hudo moti, pa ga ne brišem. Ne brišem ga zato, ker znam sprejemati drugačnost. Ne brišem ga zato, ker vem, da je recimo inteligenca človeka lahko manjša ali večja, pa zato ne bom nikomur rekel debil, ali g.genij.
|
Če se spuščamo tako nizko, na nivo avatarjev..nevem. Potem pač naj bo pogoj imeti karikaturo svojega ksihta in kdor tega ne bo upošteval, mu sledi izbris profila. Se pa gremo diktaturo potem, če te to tako moti. Zakaj te pa ne moti avatar nekoga, ki ima ptiča, metulja, .gif človeka z zabijanjem glave v mizo,...? Te tudi? Ojoj, potem vas je pa le peščica, ki imate PRAVE avatarje oz. veljavne.
Če te pa ti avatarji ne motijo, pa nevem čemu te moj.
Razen tega, me anketa sama prav nič ne moti (nekaj kar ne poskusiš, te ne more motiti. Nisem niti poskusil reševati ankete). Me pa močno moti način kako je podana ta anketa.
Nekaj na to temo je že MadMax omenil. Drugo bom pa še dodal: Forum ni poligon za raziskavo in trženje. Tu je zbran natančno določen izbran segment državljanov. Iz tega razloga imajo tovrstne ankete lahko visoko tržno vrednost.
Nenazadnje lahko taka anketa spremeni vrstni red obiska davčnih inšpektorjev v elektro delavnicah (sicer nič narobe). Tudi obratno - lahko se glede na rezultat, poveča ponudba sive ekonomije v tem segmentu.
|
Kakorkoli obrneš, resno verjameš da lahko enostavna anketa srednješolca počlje nekomu na dom davčnega inšpektorja?
Resno?
Ne vidim pa zakaj bi mi pri tem sodelovali, pri tem pa naša skupnost nebi od tega imela ničesar. Niti dober dan ne. |
Saj smo Elektroniki oz. ste(jaz sem še pri majhnem e-ju od elektronika), ampak smo res TAKŠNI materialisti, da moramo vedno nekaj dobit v zameno? _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.04 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Narobe si razumel-a Jakey. V zameno nismo pričakovali nič MATERIALNEGA. Preprost kulturni pristop bi zadoščal. Je že bilo napisano. Angel007 bi se lahko predstavil, napisal katero šolo obiskuje, čemu služi anketa... Pričakujemo preveč ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70765.22
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Angel007 Neznanec

|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glejte, napisano je da rešite anketo-če to seveda želite, ki jo sicer potrebujem za maturitetno nalogo. Če bi kliknili na anketo bi to vedeli.
Torej kdor želi naj reši anketo kdor pa ne tudi prav.
Lep pozdrav vsem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70765.22
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 13, 2014 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rešeno.
Če bi tudi tečneži pred mano raje rešili anketo kot, da merite lulke, bi porabili bistveno manj energije in časa. _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni