|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.22 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 9:59 pm Naslov sporočila: Iščem WD MyBook Word Edition II WDH2NC20000E |
|
|
Ima kdo tale WD MyBook ?
Pred časom mi je odpovedal en vgrajeni 1T disk, sedaj sem nabavil dva nova diska in ugotovil da je odpovedal tudi drugi vgrajeni disk 1T.
Ker ima naprava OS naložen na trdem disku je brez vsaj enega delujočega diska neuporabna.
Kot sem kontaktiral na WD (po emailu) pravijo, da sw za naložiti OS ne pošljejo kljub temu, da gre za par let staro napravo ki ni več v prodaji.
Kot pravijo bi šlo tako, da nekje najdem delujočo napravo vanjo dam en nov disk, rekreiram raid polje ter nato ta nov disk pobrišem in vstavim v svoje ohišje.
?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1908 Aktiv.: 8.03 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj si me spomnil na mojega, ki že dolgo leži v ropotiji in sem malo posrfal.
Morda bo kaj uporabnega tu : http://mybookworld.wikidot.com/ _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.22 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 16, 2014 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uf res bo uporabno. Le naštudirati moram
Dosedaj sem iskal le po modelu pa je zelo malo zadetkov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni