www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Farnell
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ervinja
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Jan 2005 14:32
Aktiv.: 1.94
Kraj: Šentjur

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 29, 2014 3:48 pm    Naslov sporočila:  Farnell Odgovori s citatom

Ali kdo kaj ve jaz sem že dvakrat naredil naročilo in ter plača z kreditno kartico toda naročila nisem dobil .Naročeno je na zalogi potem pa drugi dan napiše da je naročilo preklicano .
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70753.55

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 29, 2014 3:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
GUMY
trgovec

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2010 11:03
Aktiv.: 2.71
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 9:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja Farnell se je zadnje čase malo pokvaril. Dobava ni več več vedno naslednji dan, včasih traja tudi 4-5dni, tudi jaz že 2x v zadnje pol leta robe sploh nisem dobil. Po enem tednu gre status iz "prejeto" v "preklicano". Na kontaktne maile nisem dobil nobenega odgovora.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
jmivsek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 06 Avg 2013 12:41
Aktiv.: 3.24
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 9:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očitno škripa pri Farnellovi slovenski ekipi. Le-to komaj kdaj dobiš na brezplačni številki. Ko pa jo, je problem v hipu rešen in pošiljka je naslednji dan tu.

Zares pa moti njihova siceršnja neodzivnost. Če je kaj narobe, ti tega nikoli ne sporočijo oni ampak moraš klicati sam. Na emaile tudi meni še nikoli niso odgovorili. Če dobiš na brezplačno številko katero od njihovih prijetno zvenečih Angležinj in ta slučajno posreduje zahtevo po emailu naši ekipi, spet ni nič, in tako naprej. Škoda, tako delajo naši sramoto nam Slovencem ter seveda škodo Farnellu.

Lep pozdrav
Janko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
jakar
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:34
Aktiv.: 0.80
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 10:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskusi mail direkt našin in ne na info... Roza Marki, Sales Administrator Balkan rmarki@farnell.com ali Miha Kristan, Sales Coordinator, Slovenia mkristan@farnell.com
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.01
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 11:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi ta dva maila nista ravno odzivna.
ac/dc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Dec 2009 10:44
Aktiv.: 1.02
Kraj: Lj-okolica

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 11:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri zadnjem naročilu sem pogrešal račun.
E-mail-i niso pomagali, ko sem poklical in govoril s prijetno zvenečo Angležinjo tudi ne.
Naslednji klic je prestregel Miha, pa še ni pomagalo.
Tretji klic je bil uspešen, Miha mi je poslal fakturo.

Če so to redki dogodki človek še razume.
V kolikor pa se bo nadaljevalo in šlo navzdol, to pač pomeni da smo mi tu zaradi njih in ne obratno Confused
Nazaj na vrh
s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.28
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 1:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako bi bila moja srečna če bi ta firma in podobne propadle.

Jaz pa žalosten.

Da ne bom off: vedno ko naročam iz Farnella (po novem) pokličem Rozo Marki in ji napišem e-mail če je ne dobim na telefon, in problem je rešen.

To je ena od rešitev. Ne vem pa za kaj je do tega prišlo, niti ona mi ni znala, ali ni hotela, pojasniti za kaj do tega prihaja.

Škoda, to nam je eden od dobrih in hitrih virov do komponent. Res da nekaj dražjih kot se to da najti drugje, ni pa vedno tako, kombiniraš nakup tudi pri drugih prodajalcih.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ervinja
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 5:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa ta Roza Marki zna Slovenski ali Angleški?
Nazaj na vrh
jakar
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:34
Aktiv.: 0.80
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 30, 2014 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rozi govori slovensko ja Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ervinja
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 1:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj pa vidim da kot da ne obstajajo nobenega odgovora tudi od Rozi ne
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.59
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 05, 2014 10:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rozi je bila nekaj odsotna, Miha pa je bil dosegljiv, je pa potrebno kar nekaj klicev, da ju dobiš. Pri nas načeloma pride naslednji dan.
Kot zanimivost za tiste, ki ne vejo. Rozi in Miha sta v vezi. Če kdo želi videti kako zgleda eden ali drugi, ima več na fb.

GUMY
trgovec

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2010 11:03
Aktiv.: 2.71
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 06, 2014 9:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni mi jasno tudi, zakaj računa več ne prilagajo pošiljki, ampak ga pošiljajo posebej. Se je že zgodilo da ga nisem dobil. Pa zakaj ga ni v zgodovini naročil, da bi si ga od tam sprintal...
Nazaj na vrh
siljo
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08
Aktiv.: 4.36
Kraj: Ribn'ca

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 22, 2014 6:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vajdo imaš kakšen kontakt? Jaz kličem...ne dobim, pošiljam email ... pa nič!

Nujno rabim naročilo:30756566 z dne 19.2.2014

p.s.
madonca sem jezen!

BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.29
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 22, 2014 7:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Kot zanimivost za tiste, ki ne vejo. Rozi in Miha sta v vezi.

Bolj zanimivost bi bilo to, če bi se dejansko dalo kaj urediti.

Tudi sam sem opazil, da je podpora uporabnikom bolj šepava kot ne.

siljo, tudi če boš klical vprašanje, če boš kaj rekel. Jaz sem se pogovarjal že z nekaj ljudmi, poslal en kup mailov, nazadnje s fotografijami napak pred 14 dnevi. Odgovora kaj in kako še ni.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni