www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Google street view
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70635.70

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 31, 2014 3:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Proteus
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03
Aktiv.: 8.18

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 31, 2014 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
MarE69 je napisal/a:
Po mojem so pri nas guglovci obupali po kakšnem tretjem ukradenem avtu med snemanjem domovanja etničnih.

Ravno to sem hotel napisati....

Pri etičnih se lahko "izgubi" samo del opreme pri domorodcih pa lahko ostanejo brez cele firme Mr. Green
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MCAT
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Nov 2007 22:06
Aktiv.: 1.43
Kraj: Moravče (JN76JD)

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 01, 2014 8:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še komu stvar ne deluje, ali samo meni?
Street view je v drugih državah normalno viden, v Sloveniji pa sicer nariše modre linije, ampak se nanje ne da postaviti. Prav tako, če kliknem kak link, ki ste ga prilepili gor, se samo pojavi črna slika... Eh?

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.97
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 01, 2014 9:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni deluje normalno...
MCAT
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 01, 2014 11:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A lahko stestira kdo z Xp-ji, ker sem ugotovil, da mi na dveh XP računalnikih ne dela...
Kar je pa najbolj čudno pa je to, da za druge države dela, čim prestopiš mejo, začne delovati, ko greš nazaj v Slovenijo tema...

MCAT
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 02, 2014 12:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm... na enem drugem forumu sem prebral, da naj bi bila težava v intenetnih ponudnikih, oz. z dns tabelami. To bi pojasnilo razlog, da stvar ne deluje v nobenem spletnem brskljalniku in tudi v google earth ne...

Ročno spremenil, potestiral... in res je tako.... DNS je težava, ampak se bo ta problem verjetno sam rešil, samo dns tabele se morajo spremeniti.

dejan333
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Feb 2014 15:02
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 02, 2014 3:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MCAT je napisal/a:
Hm... na enem drugem forumu sem prebral, da naj bi bila težava v intenetnih ponudnikih, oz. z dns tabelami. To bi pojasnilo razlog, da stvar ne deluje v nobenem spletnem brskljalniku in tudi v google earth ne...

Ročno spremenil, potestiral... in res je tako.... DNS je težava, ampak se bo ta problem verjetno sam rešil, samo dns tabele se morajo spremeniti.

Jaz imam tudi težave s street view, za tuje države mi deluje normalno, edino za SLO mi ne deluje. Mi lahko poveš kaj si točno ročno spremenil in potestiral?
Jaz imam Siol ponudnika....
Hvala.
lp
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 02, 2014 3:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj z drugim brskalnikom. Meni na explorerju dela na nightly pa ne
dejan333
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 02 Feb 2014 15:02
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 02, 2014 3:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem poskusil z vsem brskalniki (Chrome, Firefox, Internet Explorer) z vsemi je isto. Deluje za tuje države, samo za SLO ne. Sem poklical na siol in seveda niso nič znali pomagati...
Nazaj na vrh
MCAT
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 06, 2014 5:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj bi moglo delati. Se opravičuem za pozno javljanje, ampak vmes smo bili brez toka...
Ja problem je bil pri siolu, ker je imel stare dns tabele, tako da tudi menjava brskljalnika ni mogla pomagat, saj je računalnik vedno klical napačen ip glede na domeno. Zdaj kolikor vidim so dns posodobili in stvar dela tudi brez nastavljanja dns na mrežni kartici.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni