|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Sob Okt 28, 2006 11:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi Detel je brezplačen za pogovore v omrežju, ima pa dodaten bombonček: zastonj lahko dobiš brezplačno številko 0592xxxxx, na katero si dosegljiv iz kateregakoli omrežja in kamorkoli, le da si na netu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.95 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Okt 29, 2006 2:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Tako je. Detel je prav tako brezplačen po netu in precej ugoden za klice v tujino.
Sem ga preizkusil in si dodelil št. 059206275 ... dela OK  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psic Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2005 18:03 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.28 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 31, 2006 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem pred kratkim sprobal odprto-kodno ekigo (bivsi gnome-meeting). Za pc-pc klice deluje odlicno (ceprav kolikor vem deluje zaenkrat samo na Linuxu), uporablja pa standard SIP, ki ga tudi marsikateri ponudniki VoIP telefonije. Me je pa navdušil PBX strežnik Asterisk, ki omogoča celo goro zanimivih stvari (postaviš lahko svoj VoIP strežnik, vključno z glasovno pošto in podobno). Ko dobim testni računalnik... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sundancer Član

Pridružen-a: Ned 08 Avg 2004 22:30 Prispevkov: 374 Aktiv.: 1.58 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 01, 2006 12:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Ce ti bo uspelo z asteriskom povezati na DetelFone in vzpostaviti klic mi prosim sporoci, ker meni ne ratuje. SIP registracijo naredi, vendar klic ne pride notri niti ne gre ven.
lp, Marko. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni