|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
joc Član

Pridružen-a: Pet 22 Dec 2006 14:19 Prispevkov: 371 Aktiv.: 1.64 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2014 2:13 pm Naslov sporočila: Plasma TV sprejemnik Panasonic TH-42PV70P |
|
|
Pozdravljeni!
V popravilo sem dobil v naslovu omenjeni TV. Ko ga priključim na omrežno napetost screen ostane črn (se ne prižge). Za kratek čas se prižge zelena led, nato rdeča 7x utripne; na enak način kot na tem posnetku: VIDEO.
Če ploščo YSUS TXNSC1HNTB odklopim iz napajanja kot to naredi na posnetku, tv ponovno prižgem - gori zelena led. Na to ploščo sta priključeni še dve in sicer TNXSD1HNTB in TXNSU1HNTB. Na plošči YSUS TXNSC1HNTB sem na hitro pregledal močnostne polprevodnike (diode, tranzistorje), zgledajo ok. Sedaj sem v dvomih, katera od teh treh plošč bi lahko bila fuč?
Morda ima kdo od vas s tem izkušnje oz. je kdo že imel tak primer?
P.S.: Napajalnik deluje, napetost Vsus naj bi bila 193,3V jaz sem izmeril 194V...
Lp, joc _________________ Človek, tako pomembno bitje, ki ga lahko naredi vsak bedak. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni