|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
edvardg Neznanec

Pridružen-a: Čet 24 Avg 2006 22:06 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.04 Kraj: Komen
|
Objavljeno: Pon Okt 30, 2006 2:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
RGorazd je napisal/a: |
Jaz imam P III in to je tista nesrečna zadeva na adapterju (procesor je na posebni kartici ki je potem vstavljena v tisti slot. Včasih se zgodi, da se kontakti malo zapacajo, takrat mi tudi meni PC zmrzuje. Sicer je rešitev izredno enostavna (vsaj v mojem primeru) Izvlečem kartico iz slota, kontakte posprejam z WD40 in to je to za ta denar
Mogoče imaš kje kak slab kontakt na kakem pinu procesorja, morda RAMa. Ohranjevalnik pa le izklopi. Saj (vsaj) to nastavitev okna dopuščajo.
LP Gorazd |
Če že uporabljaš WD, ga vsej drugim ne priporočaj, ker kot so že pred mano pisali več škodi kot koristi. Uporabljaj raje kontakt spray. _________________ LP Edo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 30, 2006 4:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem imel velike probleme s prahom, ker je ventilator na mami plati pihal v podnožje RAMa. Stvar sem rešil tako, da sem na podnožje nalepil kos izolir traku.
Druga problem z obešanjem je bil malo bolj zamotan. Začelo se je po kakih dveh letih uporabe, konfiguracije nisem sperminjal. Ugotovil sem, da je vir napak procesor in stanje se je popolnmoma uredilo, ko sem za 200 mV dvignil napetost na procesorju... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14677 Aktiv.: 61.80
|
Objavljeno: Pon Okt 30, 2006 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Debato o sprejih mogoče nadaljujete tukaj _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni