|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
erbi Član

Pridružen-a: Pon 24 Okt 2011 16:40 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.28 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Feb 15, 2014 1:03 pm Naslov sporočila: Firefox-a se ne da ugasnit |
|
|
Po posodobitvi na verzijo 27.0.0 se mi je začela dogajati čudna težava. Firefox-a ni bilo možno več ugasnit, saj je bil v taskmanagerju proces še vedno viden, uporaba memorije pa se je kar povečevala in povečevala. Ko sem proces ubil, FF ni več naložil profila, temveč je med nalaganjem zmrznil.
Odstranim, namestim in dela, dela pa vse dokler ne grem v nastavitve in tam spremenim zgodovino brskanja. Če spremenim in dam Po meri, ter obkljukam,naj se zgodovina brskanja briše po zapiranju FF, se omenjena težava ponovno pojavi.
Ima še kdo kaj podobnega, oziroma ve, kako to rešiti. Tudi ponovna posodobitev na 27.0.1 ne pomaga.
Sploh pa se mi tudi drugače čudno obnaša. Že dalj časa imam na disku en html na katerem je povezava do nekega mp3 na oddaljenem strežniku. Če ta mp3 zamenjam in kliknem na povezavo, se mi predvaja stari, ko pa omenjeni mp3 shranim (Shrani kot) in potem klik na povezavo, se pa predvaja nov. To traja kakšen teden. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marsovcek Član

Pridružen-a: Pet 08 Jun 2012 11:27 Prispevkov: 160 Aktiv.: 1.00 Kraj: Okolica Celja
|
Objavljeno: Pon Feb 17, 2014 11:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek ga zaženi v safe mode (drži shift med zagonom Firefoxa). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
erbi Član

Pridružen-a: Pon 24 Okt 2011 16:40 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.28 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Feb 17, 2014 12:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pognal v safe mode, spremenil, da se zgodovina briše po izhodu in pri ugašanju se ravno tako obesi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KernelPanic Član

Pridružen-a: Pon 13 Avg 2012 10:29 Prispevkov: 162 Aktiv.: 1.03 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 17, 2014 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
erbi je napisal/a: |
Pognal v safe mode, spremenil, da se zgodovina briše po izhodu in pri ugašanju se ravno tako obesi. |
Malo prebrskaj tukaj.
Lp,
Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni