|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
JELKO neregistriran
Pridružen-a: Pet 16 Mar 2012 23:00 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.57
|
Objavljeno: Pon Mar 19, 2012 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na skali piše:
Istosmerno 1.0
Izmenično 1.5 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcmarco Neznanec

Pridružen-a: Sre 09 Mar 2011 12:57 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Brezje
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2014 7:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem lastnik digimera 30. Pred kratkim sem ga nekomu posodil, da je na avtu meril tok v mirovanju (nekaj je praznilo akumulator). Ne vem točno kaj je z njim počel, vendar je "skuril" varovalko, inštrument pa sedaj ne meri nobene napetosti - ne izmenične in ne enosmerne. Prosim samo za naslov serviserja, ki bi zadevo znal popraviti.
Lp, Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2343 Aktiv.: 9.87 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Mar 04, 2014 7:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
mcmarco je napisal/a: |
Sem lastnik digimera 30. Pred kratkim sem ga nekomu posodil, da je na avtu meril tok v mirovanju (nekaj je praznilo akumulator). Ne vem točno kaj je z njim počel, vendar je "skuril" varovalko, inštrument pa sedaj ne meri nobene napetosti - ne izmenične in ne enosmerne. Prosim samo za naslov serviserja, ki bi zadevo znal popraviti.
Lp, Marko |
Če si iz "gorenjskih" Brezij ga lahko pogledam.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcmarco Neznanec

Pridružen-a: Sre 09 Mar 2011 12:57 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Brezje
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 7:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Najlepša hvala za odgovor. Na žalost sem iz Brezij pri Trojanah. Če ne najdem koga bliže, se bom obrnil na vas in vam poslal digimer. Seveda imam še drug, novejši inštrument, ampak mi je tale "starček", ki je mimogrede slovenski proizvod zelo pri srcu in se nikakor ne nameravam posloviti od njega.
Lp, Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni