www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Smeti - Xara webstyle 4.0
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
djtech
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Okt 2003 21:47
Aktiv.: 0.48
Kraj: Cerkvenjak

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 08, 2004 1:35 pm    Naslov sporočila:  Smeti - Xara webstyle 4.0 Odgovori s citatom

Pozdravljeni !

A mi lahko kdo pove kje v Sloveniji je možno kupit Xaro Webstyle 4.0 ?Program je za izdelavo napisov, menujev .... za spletne strani in je res super ! Cool Če kdo ve naj pove ! Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bostjan
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 28 Jul 2003 15:06
Aktiv.: 0.80
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 09, 2004 8:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na njihovi strani ni distributerja v Sloveniji. So v Avstriji, na Hrvaškem ipd. Zakaj ne nabaviš SW direktno preko Weba?

Boštjan M.

Srce heroja bije v vsakomur, a le izbrani ga lahko tudi slišijo. (Charles Barkley)
Nazaj na vrh
djtech
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 09, 2004 10:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa poštnina ?
Nazaj na vrh
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.88
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 10, 2004 11:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A imaš firmo, da rabiš licenco?
Wink LP
Nazaj na vrh
djtech
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 12, 2004 9:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne. Men je vseeno kako je samo da je cela verzija !Lahko piratsko lahko z licenco samo kje dobit to ? Confused
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 12, 2004 9:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej si pravilo št. 5 ! Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 13, 2004 1:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

djtech je napisal/a:
Čuj nevem kaj je narobe če sem napisal da rabim ta program ?Saj sem napisal da mi je vseeno kaki je če je z licenco ali piratski samo jaz ga rabim, pa nevem kje dobit ! taK DA NE RABIŠ KAR TEME ZAKLEPAT PA Z NEKIMI PRAVILI GROZIT !

Tak da če veš kje naj program kupim mi pa te ti povej če ne postiš da bi oni povedali, če ker ve !

Takšnih zasebnih sporočil kot je tole mi počasi postaja dovolj. Temo sem zaklenil, ker je vse kazalo na to, da bo šlo vse skupaj v smeri, ko bo nekdo prilepil gor še kako pripono. Vse diskusije na forumu so odprte in glede na to pričakujem, da bodo tudi komentarji o pravilih in ukrepih na forumu pripeti v za to namenjenem forumu. Preko zasebnih sporočil se o takšnih rečeh nimam namena pogovarjat več. Pravila na forumu so jasna, vsak lahko nanje posreduje pripombe o katerih lahko debatiramo in tudi kaj spremenimo. Dorečenega in sprejetega pa se bomo držali ali pa šli vsak k sebi.

Djtech, sodelovanje na forumu je povsem na prostovoljni osnovi in če ti pravila takšna kot so ne odgovarjajo lahko povsem mirno poiščeš družbo, ki si je postavila drugačna kje drugje.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
djtech
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 13, 2004 8:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Te ze, ce tak pravite ! Cool Jaz bi samo rad kupil ta program, zato sem vprasal ce kdo ve kje !!! Ne pa da kar temo zaklenete ! Poglej na www.mister-deejay.com pa si poglej kaj je FORUM ! Rolling Eyes

---Se [slovenščina je zame španska vas] je tudi vredi samo malo so ta pravila te
na !---
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 13, 2004 8:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

djtech

Na kratko, taki provukatorji kot si ti niso zaželjeni na tem forumu. Idi na omenjen forum. Nihče tukaj ne bo jokal za tabo.

djtech
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 13, 2004 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živimo v demokraticni drzavi in casi, ko si mogel pazit kaj bos povedal ne da bi jih dobil po prstih so ze zdavnaj mimo! mislim da se lahko govori o piratskih zadevah... nikjer pa mi ni nihce dajal kakega linka in tako tudi nisem gresil... in ce sem krsil pravilo stevilka 5 pa mislim da je napisano samo zato da lahko tezite in se delate pametne... FORUMi so namenjeni razpravi in izrazanju svojijh mnenj, pa ceprav vcasih zveni neokusno in neprimerno... poslusajte nase poslance v drzavnem zboru kako krsijo pravila... ni cudno pravim... drzava v ku***

ps. se vedno pa iscem XSARO WEBSTYLE 4 vsem pametnim pa priporcam, da si izmislijo pravilo st xx - NE ODALJUJ SE OD BISTVA TEME, XY- NE GROZI.... ko vam bo zmanjkalo idej pa povejte...

Lep pozdrav!

pps. saj niste tako slabi ampak glejte da se ne pokvarite

Rolling Eyes Wink Smile
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 13, 2004 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
ivimo v demokraticni drzavi in casi, ko si mogel pazit kaj bos povedal ne da bi jih dobil po prstih so ze zdavnaj mimo! mislim da se lahko govori o piratskih zadevah... nikjer pa mi ni nihce dajal kakega linka in tako tudi nisem gresil..

...ne nihče te ne bo prstih sam te bom od danes naprej mrtvo ignoriral vrjamem pa, da da bo to storil še marsikdo. Vsi tvoji posti, ki ne bodo v skladu s pravili na forumu pa bodo brez opozorila leteli v koš.

djtech
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 13, 2004 10:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Te pa tak FAJN Cool
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2004 9:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

djtech je bil tisti, ki je decembra lansko leto odprl temo z nekim nategovanjem: kupiš cd in dobiš gsm ... tako da ... priden bodi djtech Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
djtech
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2004 12:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Laughing Saj sem
Nazaj na vrh
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2004 1:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pridružujem se Frenkijevemu in Silvotovemu odgovoru na "temo". Dodal bi še to , da se tudi koristniki tega foruma moramo zavedati, da z kršenjem postavljenih pravil RUŠIMO forum.
S takim početjem po nepotrebnem obremenjujemo moderatorje in ogrožamo forum.
Djtech , če bi Silvo in Frenki dovoljevala take tebi samoumevne stvari , bi se kaj kmalu znašli pred vsem zaklenjenim forumom.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni