www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

I: Nekaj delov za EggBot

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 25, 2014 3:55 pm    Naslov sporočila:  I: Nekaj delov za EggBot Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

kar malo mi je nerodno saj non-stop nekaj iščem ampak ne more si pomagati, da nebi tudi tokrat iskal vašo pomoč . Kot pove že naslov se bliža čas velike noči in velikonočnih pirhov. Skrivaj sem se odločil, da malo presenetim družino in izdelam EggBot ter malo posodobim in osvežim našo tehniko barvanja pirhov. Večino materiala že imam razen nekaterih delov. Prosil bi vas, če lahko malo pobrskate po predalih/policah in pogledate, če imate mogoče kakšen kos viška in ste ga pripravljeni prodati/podariti/odstopiti.

Koda:
Potreboval bi še:

- 1 kos vzmeti za na osovino
- 2 kosa čepkov ki sta na osovinah
Mogoče:
- 4 kose distančnik (MALI ‐ MD 3050 ‐ 20)
- folija panta

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem in vas lepo pozdravljam, Danilo.

Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.27
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 25, 2014 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

za distančnike, če se ne znajdeš drugače ti jih naprintam, le naslov pošlji na ZS. Cool
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.53
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 25, 2014 6:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na zs daj naslov in dobiš čepke, namesto folije panta (jaz je nisem dobil v kompletu) sem izrezal ustrezen del bančne kartice.
diehart
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46
Aktiv.: 2.11
Kraj: okolica I G

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 25, 2014 8:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo mimogrede, folija panta je bila nalepljena na zunanjo stran kuverte. Sem jo tudi jaz takrat pogrešil pa našel pozneje. Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70723.22

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 25, 2014 8:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
dream
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Jan 2007 17:55
Aktiv.: 1.07
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 25, 2014 9:23 pm    Naslov sporočila:  Egg bot Odgovori s citatom

To čakam in upam, da akcija hitro steče. Rabil bi pa ogrodje in seveda mehanske dele, ali pa vsaj podatek kje se kaj lahko nabavi.
Lep pozdrav
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.93
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2014 8:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sonyx,če ne dobiš vzmet.Lahko se oglasiš pri meni.
Nazaj na vrh
miharix
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2012 9:59
Aktiv.: 2.69
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2014 6:37 pm    Naslov sporočila:  Re: Egg bot Odgovori s citatom

dream je napisal/a:
To čakam in upam, da akcija hitro steče. Rabil bi pa ogrodje in seveda mehanske dele, ali pa vsaj podatek kje se kaj lahko nabavi.

To bi bil dobrodošel podatek, ker tema(e) je kar obširna.

Mimogrede katera verzija je PCB, ki se je delal na forumu? 2.2 ?
Kako ste ugotovili kam gre kateri SMD element ? Samo iz kosovnice in sheme?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70723.22

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2014 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
miharix
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2012 9:59
Aktiv.: 2.69
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2014 7:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
http://goo.gl/q907Sv (93 MB)

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.03
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2014 7:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima kdo prispajkano in sprogramirano vezje odveč? Meni ni uspelo ne v prvo in ne v drugo..še manj pa v tretje prispajkat driverjev. Vsakič se je nekaj pokadilo.
Nato je pa zmankalo časa za popravilo Wink
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.98
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2014 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Laser za razrez je spet v pogonu. Cene sporočim, ne bo pa ravno tako sindikalna kot pri prvi rundi.

Nekaj ogrodij je še v društvu.
Tudi tiskanine so še. Celo en komplet i se verjetno našel, a bom moral konkretno pobrskat.

Čakam en dodatek k forumu, da bomo lahko avtomatsko naročali, ker tole mi v nasprotnem vzame mnogo preveč časa.

sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 28, 2014 12:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala vsem, ki ste mi ponudili pomoč. @Jaka57, danes sem dobil tvojo pošiljko in se ti še enkrat zahvalim za ves material, ki si mi ga poslal. Sedaj imam vse iz seznama, ki sem ga navedel v prvem postu. Jutri nabavim še vijake in vse kar jim pripda tako, da bo do konca tedna že počasa dobil jajcoris svojo obilko. Še enkrat hvala vsem pri zbiranju materiala.

Lp, Danilo

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 503 dni