www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Seminarska SENZORJI
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Brozzy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09
Aktiv.: 0.92
Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 06, 2006 8:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@silica, najlepša hvala za knjigo Cool
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Brozzy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 07, 2006 5:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti kakšen distančni senzor. Najraje bi videl če dobim kaj od GP2D-XX.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 07, 2006 5:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Conrad jih ima, oziroma se jih da naročit preko njega Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Brozzy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 07, 2006 6:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja...v Conradu sem jih že videl ja... Morda še kje drugje, mogoče ceneje, ali pa samo za sposoditi za seminarsko?

Ponudbe na ZS!

Nazadnje urejal/a Brozzy Tor Nov 07, 2006 10:47 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 07, 2006 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brozzy Shame on you ne prisili me v kak ukrep!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Brozzy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 08, 2006 9:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem bil že skoraj odločen za ta senzor (GP2D-12) sem opazil da bo optične senzorje predstavil že sošolec. Zato mislim, da bi bilo bolje, da bi se odločil za kaj drugega.
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 08, 2006 9:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ti ustreza, ti lahko posodim katerega od teh dveh senzorjev: inkrementalni dajalnik E6C2-CWZ5B ali pa fotocelico z optičnimi vlakni LVSR 325K/P-201 s softwerom in IR kablom za programiranje-parametriranje.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 09, 2006 12:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

povej profesorju, da je ON plačan za predavanja o senzorjih, ne ti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 09, 2006 1:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
povej profesorju, da je ON plačan za predavanja o senzorjih, ne ti.

No no ... predavanje je ena stvar, seminarska naloga pa druga. Učne metode so različne in če se potem dijaki/študentje naučijo na podlagi tega, potem ni važno kdo podaja snov. Po mojih izkušnjah sem se naučil o neki snovi veliko več če sem pripravil seminarsko nalogo, kot pa pri samih predavanjih. Cool
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 09, 2006 12:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

po mojih izkušnjah, kot izredni študent, z raznimi "projekti", seminarskimi nalogami, poročili o vajah, samo podpiram lenuhe in nesposobneže med predavatelji. Zraven službe in šole so še druge obveznosti in nimam časa vsako prosto minuto med tednom in vikendom zapravljati za delo, za katero je on plačan z denarjem neposredno iz moje denarnice. Seminarske delajte tisti, ki se vam gre za boljšo oceno in ne v drek tlačit še vseh drugih
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Brozzy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 09, 2006 10:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, kakorkoli. Misilim da bo nezadostna ocena kljub temu, da tole razložim profesorici. Confused
Brozzy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 28, 2006 9:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sporočam vam, da sem bil za seminarsko nalogo ocenjen z odlično oceno (5). Vsem, ki ste mi karkoli pomagali se najlepše zahvaljujem.
Še posebej pa se zahvaljujem Iztoku, ki mi je zelo nazorno razložil delovanje optičnih senzorjev.
Kot glavni vir mi je pomagal Vzdrževlec na strani 27.

Hvala!!!

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 28, 2006 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aleluja Cool Naj ti bo to spodbuda za v bodoce, da bos tudi sam prijel kdaj kaksno knjigo in kaj naredil - tudi takrat, ko ne gre za seminarske naloge ampak za tvojo radovednost.
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 29, 2006 1:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Brozzy, lepo da si/se je trud okronal s primerno oceno. Applause

Naj še omenim, da pri razlagi nisem imel težkega dela, ker si prišel k meni z dobro podlago in večinoma razjasnjenimi pojmi, katerim je manjkala samo še pika na i. Kar tako naprej ... Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni