|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Grcha Neznanec

Pridružen-a: Sre 16 Apr 2014 19:15 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Sre Apr 16, 2014 7:22 pm Naslov sporočila: Renault Clio 1.4 RT 1997 letnik. problem luči (Fixed) |
|
|
Lep pozdrav,
zanima me če se je kdo že srečal z naslednjim problem.
Imam Cliota 1, in pri varovalkah kjer imam za leve pozicijske luči in za desne pozicijske luči mi stalno meče ven varovalko za levo pozicijsko luč, hkrati mi nedeluje tudi zadnja leva luč in luči na števcu, ter zadnje in sprednje meglenke, zanima me kaj naj lahko še pogledam ker sem prečekiral že vse konektorje in vse in mi še vedno meče varovalko ven.
lp Matej
Nazadnje urejal/a Grcha Čet Apr 17, 2014 4:35 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Sre Apr 16, 2014 9:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej v kaksnem stanju imas kombinacijsko stikalo (levo od volana) - renaulti so znani po tem, da gre vsake toliko to stikalo v maloro ker skozenj tece ves tok (nimajo mocnostnih relejev za luci). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Grcha Neznanec

|
Objavljeno: Čet Apr 17, 2014 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Stikalo sem pregledal in je vse vredu, vendar pa je zanimivo to da sem za hec probal odstraniti vse varovalke da vidim ali je mogoče kaj drugega narobe, in ko sem odstranil varovalko za avto radio so mi začele delovat vse pozicijske luči in zadnje meglenke, ali je mogoče kakšen štos da bi ravno avto radio bil ta problem ?
lp Matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Grcha Neznanec

|
Objavljeno: Čet Apr 17, 2014 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
No nakoncu je zgago delal en kabel ku ni imel nobene veze z ničemer in je delal kratek stik s drugim kablom.
Bil je pa za števcam tako da je dans kar cela armaturna letela dol in zdaj na novo use skladat nazaj =)
in hvala zok za tvoj odgovor.
lp Matej
Oglej si pravila. Še eno tako skrpucalo pa letiš s foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni