|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Pinkiler21 Član

Pridružen-a: Sre 10 Feb 2010 14:46 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.39 Kraj: Dobravlje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.86 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Čet Apr 17, 2014 3:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem ga montiral v voznikova vrata in sicer na vodnike iz konektorja na katere barve pa se ne spomnim več.
Za smerokaze pa sem napeljal novi vodnik do stikala (trikot).
Če imaš voljo iskat vodnike pod armaturko, ga lahko tam nekje montiraš. Meni je bilo lažje na vratih. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Čet Apr 17, 2014 6:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Že predebatirano tukaj. Je pa treba sneti tapeto na vratih da se pride do modula za centralno zaklepanje. Jaz sem potem potegnil žice iz vrat do "podvolana" in tam montiral elektroniko, tako da če je kaj narobe ni potrebno podirati vrat, pa še blišje je do signalov za smernike.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutkoz Član

Pridružen-a: Sre 20 Apr 2005 16:20 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.31 Kraj: krško
|
Objavljeno: Pet Apr 18, 2014 2:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Vrat ni potrebno razdirati. Pod volanom na levi strani so konektorji, kjer gredo žice naprej v vrate in se lahko vse tam zveže.
Za smernike so tudi na levi strani spodaj, kjer potuje nazaj napeljava. Poiščeš črno/belo (leva stran) in črno/zeleno (desna stran) žico. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pinkiler21 Član

Pridružen-a: Sre 10 Feb 2010 14:46 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.39 Kraj: Dobravlje
|
Objavljeno: Tor Apr 22, 2014 8:49 am Naslov sporočila: |
|
|
No da napišem kako sem zadevo rešil. Modul za daljinsko zaklepanje že ima konektorje ki so narejeni za wv tako da se zadeva samo priklopi in je rešeno. Daljinec pa že ima puščen prostor za kodo. Edina stvar ki je bila potrebna predelave je bil surovovec ključa ker je prišel napačen in sem mogel pri ključavničarju kupit novega samo se dobi samo za original daljince. Tako da ga je bilo potrebno malo pobrusiti da je pasal na ponaredek.
Vglavnem zadeva deluje kot je treba. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni