|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
shark1 Član

Pridružen-a: Pon 05 Maj 2014 8:55 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.11 Kraj: Otočec
|
Objavljeno: Tor Maj 06, 2014 9:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Kul
Mogoče res mi trenutno iščemo še eno osebo s katero bomo potem začeli od začetka naprej graditi skupaj. Se mi zdi, da je potrebno, da je na začetku vsaj par ljudi v timu, da lahko dobro štartamo z zadevo. Ker tukaj je veliko dela v ozadju in sam ne moreš narediti nič.
Zato pa bi rad najprej sestavil tim z najmanj tremi v ekipi, pregledamo ideje, izberemo nam najbolj primerno in potem vse misli usmerimo v to. Ko bo enkrat določen projekt, potem ni problema za predstavitev ideje in tudi točno se bo vedelo kaj rabimo.
program_er je napisal/a: |
Takrat so bili v ekipi 4 dijaki, bodoči ekonomisti. Izdelka še sicer niso imeli, ampak so imeli urejeno vse kar se tiče koncepta, poslovnih modelov, finančne projekcije za naslednja 3 leta, interno politiko poslovanja, tržne kanale, TAM/SAM/SOM analize potencialnih kupcev, ocenjene stroške in zaslužke,... |
Ta del mi je še najbolj odprl oči HVALA
Trenutno mi že mogoče malo preveč gledamo naprej, ker vemo kakšne so ideje in kaj želimo narediti, ampak mogoče bi bilo trenutno boljše, da se sestavi resen tim pa ni važno ali je tretji član elektronik, ampak nekdo, ki mu je všeč vizija in je pripravljen na sodelovanje v takem timu. Potem pa skupaj razdelamo zadeve in ko bo vse jasno se išče točno določeno osebo, ki jo potrebujemo. Prav razmišljam?
Do nedavnega, ko smo bili še 3je v ekipi je bilo super in sedaj, ko nas je eden zapustil, bi ga radi na vsak način zamenjali z nekom, ki ima podobna znanja, ampak mogoče to tudi ni trenutno najbolj nujno... bolj rabimo človeka, ki bo z dušo in srcem verjel v ekipo, da ji lahko uspe  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SkunkyLee Član

Pridružen-a: Čet 12 Feb 2009 16:59 Prispevkov: 198 Aktiv.: 0.99 Kraj: Maribor, Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 06, 2014 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|
shark1 je napisal/a: |
bolj rabimo človeka, ki bo z dušo in srcem verjel v ekipo, da ji lahko uspe  |
Vse lepo in prav, ampak ta trenutek je tvoja naloga, da prepričaš tega človeka v to da bo začel verjeti.
Samo z entuziazmom in ponavljanjem mantre da rabite še enega preden sploh začnete delat ti to ne bo uspelo.
Pa ne mislim nič slabega s tem, super je da ti verjameš v svoj projekt. Začni delat na tem, da bodo še ostali.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shark1 Član

|
Objavljeno: Tor Maj 06, 2014 9:47 am Naslov sporočila: |
|
|
SkunkyLee je napisal/a: |
Vse lepo in prav, ampak ta trenutek je tvoja naloga, da prepričaš tega človeka v to da bo začel verjeti. |
Verjamem, da se je težko priključiti neki ekipi v kateri ne poznaš nobenega člana osebno, da bi lahko takoj precenil, kako resni so.
Jaz lahko povem, da v zadnjih 11 letih, kolikor časa se ukvarjam z web developmentom sem vsak projekt, ki sem se ga lotil speljal od začetka do konca pa jih ni bilo malo
Res je, da je bilo na začetku več neuspešnih ali manj uspešnih projektov, samo to ti prinese samo dobro v življenju, naučiš se veliko iz lastnih napak, ki jih v prihodnosti poskusiš ne povaljati.
Zato pa pozivam vse, ki imate čas, voljo in nekaj znanja pa ni važno iz katerega področja, da se javite, se zmenimo za nek sestanek/pijačo in se pogovorimo iz oči v oči. Tako po moje z obeh strani dobiš najboljši občutek o človeku in kako resno je pripravljen pristopiti k projektu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.05
|
Objavljeno: Tor Maj 06, 2014 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pridi na piknik v soboto, tam bo ljudi za pogovor kolikor hočeš.
Če imaš dobre ideje bo poslušalcev cel kup. _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shark1 Član

|
Objavljeno: Tor Maj 06, 2014 9:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za povabilo, mogoče pa res  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.26 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Tor Maj 06, 2014 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo so pa le pomagali nasveti, se ti ne zdi? Odziv je čisto drugačen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shark1 Član

|
Objavljeno: Sre Maj 07, 2014 9:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja itak, vsak si po svoje razlaga in predstavlja in šele potem vidiš kje so problemi, kako je potrebno spremeniti pristop...
Hvala za vsak komentar. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni