|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bajdec Član

Pridružen-a: Čet 12 Nov 2009 19:56 Prispevkov: 287 Aktiv.: 1.51 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2014 5:29 pm Naslov sporočila: Profilab Expert alternative |
|
|
Živjo,
v šoli so nas naučili delat v programu profilab expert, ki pa je v šoli legalen in omogoča shranjevanje, "kompajlanje" itd... Medtem, ko imam le demo verzijo, ki teh funkcij nima.
Zato iščem nek drug program, ki bi omogočal podobno in da je brezplačen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.07 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2014 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Program Profilab Expert ima zelo, zelo ugodno ceno. Če misliš narediti resen izdelek ti ne bo težko dati sto eurov. Če bi se rad le igral je demo povsem dovolj
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bajdec Član

Pridružen-a: Čet 12 Nov 2009 19:56 Prispevkov: 287 Aktiv.: 1.51 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2014 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem nikjer napisal da je drag. Vendar pa si ga vseeno ne morem privoščit, zaenkrat sem še dijak in mi je težko dati 100€ za program. Poleg tega nimam v mislih "resnih" programov, pa vseeno bi bila dobrodošla funkcija shranjevanja in "kompajlanja" - prevajanja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.14 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2014 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pred časom, ko sem še bil v srednji šoli smo mi tudi uporabljali ta program. Vendar mislim da sem tudi doma imel verzijo ki mi je normalno delovala.
Na faksu smo uporabljali logicworks - ki je žal tudi plačljiv (se pa najde verzija ki deluje neomejeno).
Je pa drugače recimo LTSpice uporaben - ampak je mogoče malo bolj kompleksen za uporabo. Ni pa namenjen samo za digitalna vezja.
Mogoče ti bo koristna wikipedija. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni