|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
KlemenD Član

Pridružen-a: Sre 18 Maj 2011 15:08 Prispevkov: 188 Aktiv.: 1.09 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 9:02 am Naslov sporočila: Prošnja za izdelavo PCB v okolici Maribora |
|
|
Pozdravljeni,
pri naročanju el. komponent nisem imel druge izbire kot da naročim SMD. Sem mislil, da bom lahko zlotal na žičke, pa sem se krepko zmotil. No, sedaj mi ne preostane drugega, kot da grem na PCB.
PCB sem zasnoval v eaglu (v priponi) in glede na to, da je vezje zelo malo, me zanima, ali mi ga ta teden lahko kdo v okolici Maribora izdela ? in kolikšna bi bila cena ?
Je pa to moj prvi PCB narejen v katerem koli programu, zato bi nekoga, ki ima izkušnje prosil, da pogleda in javi če je vse OK.
Hvala
Klemen
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
RTD_BOARD_routed.rar |
Velikost datoteke: |
131.96 KB |
Downloadano: |
24 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SkunkyLee Član

Pridružen-a: Čet 12 Feb 2009 16:59 Prispevkov: 198 Aktiv.: 0.99 Kraj: Maribor, Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 6:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Svetujem ti da odebeliš povezave, še posebej na izhodnih pinih tokovnega vira. Računaj tudi to, da tako kot je zdaj narejeno, bodo letvice štrlele navzdol. Če hočeš imeti tako, da letvice štrlijo navzgor riši povezave in elemente na spodnjem (modrem) layerju.
Jaz bi se javil, da ti naredim, samo v študencu nimam vrtalnika. Je SMT bolj fajn, ko je vrtanje na minimumu.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni