|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 871 Aktiv.: 4.03 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2014 10:11 pm Naslov sporočila: Amazon - uveljavljanje garancije |
|
|
Pozdravljeni!
No, pa se je tudi meni zgodilo, kar sem najman pričakoval.
Pri amazon-u se nabavil to vakumsko črpalko (Hella UP28)
Po nekaj minutnem brezhibnem delovanju, je v njej začelo nekaj ropotati in nehala je ustvarjati vakum. Sedaj, ko jo potresem se v njej sliši kot nekakšni odlomljeni delci, skartka ne deluje več.
Zanima me, kaj pomeni " One year limited warranty " in kako se tako garancijo lahko uveljavlja ? Problem je tudi, ker na amazonovi spletni strani nisem našel nikjer kakega e-naslova od prodajalca ( Amazon Export Sales, Inc ), da bi ga povprašal, kako postopati v tem primeru.
Imate kake izkušnje stem?
lp
uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2104 Aktiv.: 8.88 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2014 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
"limited warranty" navadno pomeni časovne, lahko tudi druge, pogoje.
Izkušnja kupca. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fenix Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Jul 2014 10:55 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.05 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Jul 13, 2014 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kontaktiraj direktno pridajalca in ib enem obvesti Amazon.
Meni se je nekoč zgodilo, da sem nekaj preko Ebay-a in ni bilo vse ok. Najprej sem samo kontaktiral prodajalca, a ni bilo kakšnega učinka samo sporočila so letela sem in tja. Ko pa sem o tem obvestil še Ebay, pa se mi je javil prodajalec in me prosil, da mu naj zadevo pošljem v pregled. Mislim, da na Amazon-u deluje podobno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni