|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.32
|
Objavljeno: Pon Nov 20, 2006 12:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dooh...
joejoe je na koncu le podal jasne zahteve in tudi pokazal kaj je v bistvu zelel. Tak SBC ali pa karkoli v obliki razvojne plosce pa ne pride v postev. Plug and play zadeva, ki bo povrnila ves denar od stroskov nakupa in se kaj vec. Ocitno je, da gre za opravljanje dolocenih profi dobro placanih storitev in ne razvoj. Mogoce bi mu morali zaracunati nase "storitve" in sicer svetovanja.
Mogoce se pa motim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joejoe Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 17:10 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.05 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 23, 2006 12:42 am Naslov sporočila: joj joj, kam smo prilezli :) |
|
|
Glitch je napisal/a: |
Dooh...
joejoe je na koncu le podal jasne zahteve in tudi pokazal kaj je v bistvu zelel. Tak SBC ali pa karkoli v obliki razvojne plosce pa ne pride v postev. Plug and play zadeva, ki bo povrnila ves denar od stroskov nakupa in se kaj vec. Ocitno je, da gre za opravljanje dolocenih profi dobro placanih storitev in ne razvoj. Mogoce bi mu morali zaracunati nase "storitve" in sicer svetovanja.
Mogoce se pa motim. |
JoeJoe se je vsem prav lepo zahvalil nekje zgoraj, pa moram to naredit ponovno. Samega privat me take zadeve zanimajo, tudi samogradnja je lustna stvar.
Ampak tule gre za resno zadevo, ki tudi priblizno ne dopusca nekih izletov v samogradnjo, zaradi narave sistema pa zahteva "ime", ki zagotavlja neko operativnost, zagotavlja funkcionalnost in ponuja garancijo. Verjetno je kdo ze bil v polozaju, ko je resitev "iz domace delavnice" ob tezavah najprej letela pridnemu v glavo, z nakupom serijsko izdelane naprave pa odgovornost za napake vecinoma prenesemo na proizvajalca. APC je ze tak proizvajalec, da se lahko zanesem nanj.
V bistvu sem tule sam v vlogi kupca, ker moram v razpisu namesto neke resitve za 2000EUR ponudnikom s specifikacijami "vsiliti" 350EUR vredno resitev, ki ustreza nasim potrebam. Ja, mogoce se hecno slisi, ampak prevec pogosto narocniki vemo precej vec od trgovcev, ki se prijavljajo na razpise.
Upam, da se ta tema ne bo poglabljala v globocine teorije zarote, prav tako pa upam, da vas to ne bo odvrnilo od pomoci komu drugemu naslednjic.
O mojih namenih govori z moje strani predstavljena resitev tezave (vir je nekaterim verjetno znan forum ArsTechnice) in odziv na debato, ne pa potuhnjen pobeg (nazaj) v anonimnost.
Se enkrat lep pozdrav vsem
JoeJoe
P.S. me prav zanima, ce bom za privarcevanih 1650EUR dobil kak tolar vec place... no ja, odgovor je jasen... ne bom, seveda  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni