|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
poki Član

Pridružen-a: Tor 29 Avg 2006 10:50 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Čet Nov 23, 2006 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
En lep pozdrav vsem skupaj. Bral sem o tem kako predelati NMT telefon v radisko postajo tudi sam imam tak telefon in bi ga rad še malce izkoristil tudi v te namene. In me zanimajo stroški take predelave in če že ima gdo SW in pa kaj je potrebno spremeniti na samem vezju. A je potrebno imeti tudi potem zunanjo anteno ali je dobra ta ki je že na telefonu. Hvala za odgovor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik84 Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28 Prispevkov: 236 Aktiv.: 0.99
|
Objavljeno: Čet Nov 23, 2006 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Tudi sam imam doma en avto telefon pa me zanima, če bi se ga dalo predelati za radioamaterske potrebe. Benefon OY; TYPE: TDM-10-j3.
Zanima me predvsem cena, ki bi bila potrebna za tako predelavo.
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
macek Neznanec

Pridružen-a: Čet 15 Dec 2005 9:30 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00 Kraj: lublana
|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
ČE koga zanima podarim star NMT telefon
mail macek77@gmail.com
sem pa iz lj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zc Član

Pridružen-a: Pon 06 Jan 2014 23:28 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.24 Kraj: Zasip
|
Objavljeno: Sre Jan 29, 2014 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo zanima me če je že kaj novega glede dokumentacije za predelavo benefona iz NMT na UKW. sema našel dva doma pa me zanima preden jih preveč razmontiram
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
144300 Član

Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14 Prispevkov: 725 Aktiv.: 3.86 Kraj: Zelena dolina
|
Objavljeno: Čet Jan 30, 2014 5:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Pred leti je bilo to bolj aktualno predelovati, sedaj se pa dobi rabljene Kitajčke dvoband že od 50 €, razen za nekatere, ki so amaterskega duha, ter jim je to veselje z predelavami , to pa tudi nekaj šteje. _________________ NI ANTENA VSE,JE PA OGROMNO. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni