www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izbira med telefoni W8, W8.1
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matejcek81
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32
Aktiv.: 7.71
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 07, 2014 10:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes se je lumia 925 posodobila na W8.1.

LP

SiByte
Član
Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2011 17:01
Aktiv.: 1.80
Kraj: Sv. Trojica v Slov. g.

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 07, 2014 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moja je že na Windows Phone 8.1 Update 1 Wink ki prinese nekaj zanimivih novosti Razz
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 11:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OK, w8.1 je tudi že gor. Ena stvar pa je, ki jo telefonu zamerim. Oblika je lepa, super fina, elegantna, vsi robovi so enkratno zaobljeni. Žal je tak telefon zelo zmuzljiv in hitro zdrsne iz rok. Že prvo minuto sem to opazil in zato naročil silikonski ovitek zanjo.
No danes sem izmuzljivost tudi doživel in naredil podpis na Al okvir,... vse ostalo je dobro preživelo.

SiByte
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 5:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdržljivost batarije pri izklopljeni WiFi povezavi in prenosu podatkov Smile

wp_ss_20140715_0001.png
 Opis:
Nokia Lumia 925
 Velikost datoteke:  114.75 KB
 Pogledana:  2 krat

wp_ss_20140715_0001.png

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.79
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 8:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tisti, ki imate že starejši win na telefonu: je mogoče na VSE telefone z operacijskim sistemom win namestiti win8? Namreč, ravno sem bral da bo M$ Kmalu ukinil podporo za win7 na telefonih in začel onemogočati aplikacije, menda med prvimi skype, sčasoma pa naj bi povzročili celo to, da bo telefon čisto neuporaben...
So res sposobni storiti kaj takega?
Nazaj na vrh
SiByte
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 9:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na telefone z WP7 je mogoče namestiti največ WP7.8. Se sploh ne čudim saj je WP7 star štiri leta to je čas Androida 2.2 in iPhona 3GS za katera že nekaj časa ni posodobitev.

Glede aplikacij je pa odvisno od proizvajalcev le teh saj oni določajo podporo in ne Microsoft razen če je aplikacija njihova tako kot Skype. Razen če Microsoft popolnoma zapre Store Razz
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.79
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 10:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja,saj omenjeno je bilo tudi to, da obstaja možnost da prej ali slej dokončno zapre trgovino zanje...
No, pa kot praviš, če je to staro, kot praviš, bi lahko sklepal da je takih telefonov že zelo malo...
Nazaj na vrh
SiByte
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 11, 2014 12:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim da jih veliko sploh ni bilo Sad ter sedaj že dobiš WP8 telefone pod 150€, za 200€ že dobiš zmoglivejše Smile skoraj kot nove Razz
Nazaj na vrh
Speed King
Član
Član

Pridružen-a: Tor 19 Okt 2004 0:49
Aktiv.: 0.49
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 12, 2014 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko, tvoj telefon mi je prevelik, poleg tega gledam nekaj kar se razume z vodo.
Posledica tankega zmuzljivega telefona je pa pri meni aplikacija "spider" (pajek na ekranu).
Aplikacije, ki pri meni dobro delajo so pa naslednje;
-adobe reader
-chronos calendar
-copilot gps (demo)
-flashlight 10
-metro mail (podpora za gmail - zahteva pogoste update)
-time stamp pro (belezi delovne ure s pritiskom na tipko)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 11, 2014 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal sem prišel do ugotovitve, da moram menjati telefon. Skype so mi na nokia belle ukinili. Telefon brez skype pa je... no še zmeraj telefon ampak dražja verzija Smile
Androida nočem. Jolla (sailfish) je preveč developer, za blackberry-ja mi manjka poslovna obleka, iphone se mi dopade ampak mi denar ne smrdi.
Torej sem prišel na idejo o nokia in windows sistemu. Konkretno se mi najbolj dopade Lumnia 925.

Kako kaj kaže? Se je komu mnenje kaj spremenilo ali je še zmeraj "dober" nakup?
OS deluje OK?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2014 12:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem zelo zadovoljen z njo.
Najprej sem se sicer malo bal. Pri androidu je bilo treba vsaj 1x na teden vzet baterijo ven pa ponovno zagnat,... Nokia Lumia 925 ima baterijo narejeno tako, da kaj takega lahko naredijo le v servisu. Skratka bal sem se, da bom moral enkrat na teden na servis. Pa ni tako. Zadeve preprosto delajo. In ja, imeti moraš res jajca, da narediš telefon, ki se mu ne da vzeti baterije ven in ki istočasno nima gumba za reset. No druga varianta je da narediš res dober telefon in to lumnia925 nedvomno je.

V prilogi je ena od slik narejenih s tem telefonom.

WP_20140825_007 (Medium).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  248.9 KB
 Pogledana:  35 krat

WP_20140825_007 (Medium).jpg

forest70
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Jul 2008 1:00
Aktiv.: 2.86
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2014 8:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Jaz sem zelo zadovoljen z njo.
Najprej sem se sicer malo bal. Pri androidu je bilo treba vsaj 1x na teden vzet baterijo ven pa ponovno zagnat,... Nokia Lumia 925 ima baterijo narejeno tako, da kaj takega lahko naredijo le v servisu. Skratka bal sem se, da bom moral enkrat na teden na servis. Pa ni tako. Zadeve preprosto delajo. In ja, imeti moraš res jajca, da narediš telefon, ki se mu ne da vzeti baterije ven in ki istočasno nima gumba za reset. No druga varianta je da narediš res dober telefon in to lumnia925 nedvomno je.

V prilogi je ena od slik narejenih s tem telefonom.

Seveda, saj telefon ima strojnika, ki ponoči resetira telefon Smile
Nazaj na vrh
Tomazp
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Feb 2008 13:24
Aktiv.: 2.64
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2014 8:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sedaj se je pa Darko izdal kdo mu pomaga pri polaganju smd elementov. Me zanima kako je potekal trening.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
boriskozjan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23
Aktiv.: 4.73
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 12, 2014 8:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sam imam 920 in mi je všeč, sicer malce na težji strani, ampak ohišje zelo kompaktno, kamera odlična, zastonj ofline mape za navigacijo. se jo pa da resetirat s kombinacijo tipk, tako kot vse telefone (večino) ampak kot je volk povedal, to ni potrebno
http://www.hard-reset.com/nokia-lumia-920-hard-reset.html
Nazaj na vrh
s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.29
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 9:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo zadovoljen.

Ima vse kaj rabim, in še več...

Vaše razprave so me prepričale, pa tudi ostali forumi.

Z Nokio sem imel najboljše izkušnje do sedaj.
(Te nove škatlice sem lastnik komaj od 21.08. )

Nokia Lumia 630.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  63.23 KB
 Pogledana:  3 krat

Nokia Lumia 630.jpg

DSCN0760.JPG
 Opis:
Operacijski sistem.
 Velikost datoteke:  1022 KB
 Pogledana:  7 krat

DSCN0760.JPG

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 3 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni