|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pon Avg 11, 2014 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naročil 26.07, danes prispelo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Carko Član

Pridružen-a: Pet 15 Apr 2011 1:40 Prispevkov: 451 Aktiv.: 2.61 Kraj: KP
|
Objavljeno: Pon Avg 11, 2014 2:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fino, pa ne pozabi objaviti držala, ko ga narišeš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Sre Avg 13, 2014 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem si zamislil tako, da bi obstoječo glavo (beri šobo s hladilnikom) menjal, saj je na dveh vijakih, pa jo zgoraj nekam obesim....
Torej sem si izrisal tole. Je iz dveh delov, povezano isto z dvema vijakoma. Na fotografiji je sicer samo del za preverjanje mer, manjka tisti del zgoraj. To bom pa še jutri natisnil in namontiral na tiskalnik.
(Nasveti za izboljšavo dobrodošli)
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
57.56 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
|
1.2 MB |
4 krat |

|
|
1.84 MB |
6 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Musty Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54 Prispevkov: 1575 Aktiv.: 7.13 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Sre Avg 13, 2014 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nova verzija mojega nosilca za glavo: http://www.thingiverse.com/thing:145988 ima na vsaki strani že dve montažni luknji. Sam bom nosilec kar na stran tiskalne glave dal raje, da ni potrebno ničesar odstranjevati.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Čet Avg 14, 2014 1:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Sam sem si zamislil tako, da bi obstoječo glavo (beri šobo s hladilnikom) menjal, saj je na dveh vijakih, pa jo zgoraj nekam obesim....
Torej sem si izrisal tole. Je iz dveh delov, povezano isto z dvema vijakoma. Na fotografiji je sicer samo del za preverjanje mer, manjka tisti del zgoraj. To bom pa še jutri natisnil in namontiral na tiskalnik.
(Nasveti za izboljšavo dobrodošli) |
naredi tako, da bojo vijaki sedli na ravno površino, ne del radiusa. Lahko jih samo enostavno zagreziš. Dosti bolje bojo stisnili, pa še odvili se ti nebojo tako lahko.
_________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejko1 Član

Pridružen-a: Ned 16 Mar 2008 0:21 Prispevkov: 271 Aktiv.: 1.29 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Avg 14, 2014 7:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, kako je pa z nastavitvijo globine reza in pritiska s tem? A oboje z višino nastavljaš?
Pri Silhouette-ju npr. se globina reza nastavi tako da na nosilcu noža nastaviš koliko nož gleda ven iz nosilca (nosilec pri rezanju nalega na material). Pritisk se pa pri ploterjih ponavadi nastavlja s tokom skozi solenoid ki nož potegne na material...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Pon Avg 18, 2014 8:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vseeno sem se trenutno odločil za tole varianto, preden stiskam drugo glavo in jo seveda potem zamenjam, kakor tudi vozičke.....
|
1.54 MB |
4 krat |

|
|
62.57 KB |
0 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni