|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jmivsek Član

Pridružen-a: Tor 06 Avg 2013 12:41 Prispevkov: 468 Aktiv.: 3.24 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Avg 14, 2014 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gregor, hvala za izčrpno navodilo, a kaj ko vejice takorekoč nobene ne vidim?
Lep popzdrav
Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gorazdkop Član

Pridružen-a: Ned 28 Dec 2008 12:19 Prispevkov: 145 Aktiv.: 0.72 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 6:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Gregoral se je potrudil ter podal koristen prispevek, potem ga pa okregamo zaradi vejic?
Zanimivo pa je, da kolegu, ki je opravil strokovni pregled manjka vejic, ravno tako v njegovem prispevku manjka vejica!
Nagradno vprašanje pa je: Kje ni vejice?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 8:53 am Naslov sporočila: |
|
|
To je pa ja enostavno:"Pred: ki, ker, ko, da, če...vejica skače"! Ali pa se zdaj v šoli ne učite več tega reka?
Sicer pa jaz vidim veliko vejic v prispevku, povsem dovolj...
Edit: test...
Nazadnje urejal/a protoncek Ned Avg 17, 2014 9:21 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jmivsek Član

Pridružen-a: Tor 06 Avg 2013 12:41 Prispevkov: 468 Aktiv.: 3.24 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 8:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Gregor hvala za vejice, sedaj pa je res veselje brati tvoj prispevek. No, začetek le-tega, kaj pa vejice v nadaljevanju?
Ostalim: škoda je, da tako kakovostni prispevki izpadejo neresni, ker se avtor ne potrudi v slovničnih osnovah. Da se spušča vejice na primer v SMS sporočilih, še nekako razumem, a kot vidite na pričujočem primeru, taka razvada hitro preraste v dosti bolj resen problem. Človek niti enega kratkega besedila ne uspe več normalno napisati. Vem iz lastnih izkušenj, po letih IRCanja in klepetanja po vsemogočih forumih sem se moral močno potruditi, da sem se tovrstne razvade znebil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Jmivsek: nekaj mi ni jasno: ti trdiš, da je gregor popravil vejice POTEM, ko si ga ti opomnil? Jaz sem samo zaradi testa urejal svoj prispevek in rezultat lahko vidiš čisto spodaj. Te vrstice pri prvem prispevku NI, kar pomeni da gregor ni prav nič urejal, ampak že v osnovi napisal tako, kot je trenutno.
(hint: manjkajoča vrstica se začne z: nazadnje urejal....) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jmivsek Član

|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 9:35 am Naslov sporočila: |
|
|
protoncek: imaš prav, spodaj bi se videlo, če bi avtor prispevek urejal bistveno kasneje od prvotne objave. Vendar sem prepričan, da vejic niti v prvem stavku nisem videl, morda jih je moderator dodal? Kakorkoli že, naslednjič poslikam prvotni prispevek v dokaz ...
Lep pozdrav
Janko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 10:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne bo šlo. Ne gre za "bistveno" kasneje, dovolj je sekundo, dve kasneje. Preverjeno. V momentu, ko nekdo odgovori in ti popravljaš se že zapiše tisti dodatek.
Za moderatorja pa močno dvomim, da bi zaradi take banalnosti posegal v članek, če pa bi že, potem bi napisal. Prekmalu si vstal, to bo to...
Sicer je pa Gregor modro tiho... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni