|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
levak Član

Pridružen-a: Ned 08 Jun 2008 14:05 Prispevkov: 35 Aktiv.: 0.17 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sre Jul 30, 2014 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Napredek je, ampak do senzorja še nisem prišel. Trenutno sestavljam hardware (razdelilec, enoto za luči, I/O enoto,...).
Na hitro sem preizkusil ultrazvok in zadeva je lepo delovala. Upam da bom imel ta teden vse enote ready in naslednji teden naredim že nosilec za senzorje.
Sporočim, ko bo kaj novih informacij:) Imam tole temo skos v glavi:)
Matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Sre Jul 30, 2014 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, super Ne rabiš hitet (raje počasi in zanesljivo), jaz sem se zgolj ustrašil, da je prišel kak projekt vmes in si pozabil na tole temo
LP, Bojan _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
prenpen Neznanec

Pridružen-a: Čet 21 Avg 2014 15:11 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2014 3:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Povprašaj tudi pri podjetju Materm d.o.o.
Na tej povezavi: http://www.materm.si/Prodajni_program/Merilniki_nivoja_izdelki boš našel samo nekatere merilnike nivoja, če jih boš poklical, ti bodo ponudili tudi cenejše merilnike nivoja. V mislih sem imel predvsem potopne sonde,saj so zelo natančne.
Lp.
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni