|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2014 7:20 pm Naslov sporočila: Poziv k reševanju ankete: TELEDELO |
|
|
Pozdravljeni!
Punca piše diplomsko nalogo na temo teledela oz. dela na daljavo.
Za analizo tovrstnega dela pri nas, je pripravila kratki anonimni anketi.
Rezultati anket bodo uporabljeni v nalogi.
Prva anketa je namenjena podjetjem, ki tak način dela izvajajo ali pa ga nameravajo izvajati v bodoče. Tukaj pozivam vse podjetnike, da si vzamete nekaj minut in anketo poklikate.
Povezava na anketo: http://anketa.nijz.si/a/46082
Druga anketa pa je namenjena praktično vsem ostalim, tako zaposlenim, kot iskalcem zaposlitve, šolarjem itd.
Zato vas prosim, za nekaj klikov: http://anketa.nijz.si/a/46205
Vsem, ki ste si vzeli nekaj minut se v puncinem imenu zelo zahvaljujem!
Hvala lepa! _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 8:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj sem naredil narobe?
Sem zgresil temo? _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Če bi te uslišali, bi potem moral dati to tukaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem mislil dat naprej tam, pa sem si premislil, ker anketa ni vezana na našo stroko.
Če je to glavni razlog za to, da je tema končala v smeteh, se opravičujem. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 11:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem točno zakaj je to pristalo tule, a predvidevam, da je razlog v tem, da forum ni namenjen poligonu razno raznih raziskav, ki članom foruma ne prinesejo ničesar drugega kot izgubo njihovega časa.
Ankete, ki so v anketnem prostoru tega foruma, dajo neke rezultate, ki so za člane foruma koristni in ti rezultati so sprotno objavljeni na forumu.
V tvojem slučaju ni bil izpolnjen niti en od teh pogojev. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dumr666 Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 23:30 Prispevkov: 409 Aktiv.: 2.51 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vseeno se mi zdi da bi bilo lepo da bi vsaj ljudje, ki nekaj prispevajo na forumu, imeli možnost podati anketo v imenu njihovih bližnjih. Pač ne ravno vsak spamer, ampak neko mejo bi bilo pa lepo imeti. Zdi se mi fer da ima start možnost objave ankete, za reševanje se odloči potem vsak sam, in nevem se mi zdi da noben ni ravno prisiljen v reševanje, če bi pa kdo rad pomagal pri diplomski naj pa pomaga če tako želi.
lp _________________ Robots will steal your job. But that's OK. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 12:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Darko razumem.
Želel sem samo punci pomagat pri diplomi.
Se opravičujem in v prihodnje ne bom več lepil anket. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2014 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
dumr666 je napisal/a: |
..... da bi bilo lepo da bi vsaj ljudje, ki nekaj prispevajo na forumu, imeli možnost podati anketo v imenu njihovih bližnjih. |
Verjemi, da imam jaz za nekaj razredov več ljudi, ki jih poznam. Bilo bi povsem nesprejemljivo, če bi si vsak od njih omislil svojo anketo, jaz bi pa zanje s tem tu utrujal.
Če anketa ni v zvezi s forumom, elektroniko in nami samimi, če rezultati ankete niso dostopni članom foruma sprotno, če so ankete za tretjo, peto, deveto osebo, potem ne bo šlo.
Problem je tudi način. Smo že imeli na forumu dekleta, ki so uspešno delala anketo. Ampak so se predstavila, in še na piknik so prišla.
Način "zagrabi in poberi, kar se da" pa tu ne bo šel skozi. Forum in njegovi člani od tega nimajo ničesar niti nekaj minimalnega. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni