www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Poziv k reševanju ankete: TELEDELO

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.70
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 21, 2014 7:20 pm    Naslov sporočila:  Poziv k reševanju ankete: TELEDELO Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Punca piše diplomsko nalogo na temo teledela oz. dela na daljavo.
Za analizo tovrstnega dela pri nas, je pripravila kratki anonimni anketi.
Rezultati anket bodo uporabljeni v nalogi.

Prva anketa je namenjena podjetjem, ki tak način dela izvajajo ali pa ga nameravajo izvajati v bodoče. Tukaj pozivam vse podjetnike, da si vzamete nekaj minut in anketo poklikate.
Povezava na anketo: http://anketa.nijz.si/a/46082

Druga anketa pa je namenjena praktično vsem ostalim, tako zaposlenim, kot iskalcem zaposlitve, šolarjem itd.
Zato vas prosim, za nekaj klikov: http://anketa.nijz.si/a/46205

Vsem, ki ste si vzeli nekaj minut se v puncinem imenu zelo zahvaljujem!

Hvala lepa!

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 8:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj sem naredil narobe? Neutral
Sem zgresil temo?

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 10:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bi te uslišali, bi potem moral dati to tukaj.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 11:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem mislil dat naprej tam, pa sem si premislil, ker anketa ni vezana na našo stroko.
Če je to glavni razlog za to, da je tema končala v smeteh, se opravičujem.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 11:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem točno zakaj je to pristalo tule, a predvidevam, da je razlog v tem, da forum ni namenjen poligonu razno raznih raziskav, ki članom foruma ne prinesejo ničesar drugega kot izgubo njihovega časa.

Ankete, ki so v anketnem prostoru tega foruma, dajo neke rezultate, ki so za člane foruma koristni in ti rezultati so sprotno objavljeni na forumu.

V tvojem slučaju ni bil izpolnjen niti en od teh pogojev.

dumr666
Član
Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 23:30
Aktiv.: 2.51
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 12:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vseeno se mi zdi da bi bilo lepo da bi vsaj ljudje, ki nekaj prispevajo na forumu, imeli možnost podati anketo v imenu njihovih bližnjih. Pač ne ravno vsak spamer, ampak neko mejo bi bilo pa lepo imeti. Zdi se mi fer da ima start možnost objave ankete, za reševanje se odloči potem vsak sam, in nevem se mi zdi da noben ni ravno prisiljen v reševanje, če bi pa kdo rad pomagal pri diplomski naj pa pomaga če tako želi.

lp

start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 12:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko razumem.
Želel sem samo punci pomagat pri diplomi.

Se opravičujem in v prihodnje ne bom več lepil anket.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2014 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dumr666 je napisal/a:
..... da bi bilo lepo da bi vsaj ljudje, ki nekaj prispevajo na forumu, imeli možnost podati anketo v imenu njihovih bližnjih.

Verjemi, da imam jaz za nekaj razredov več ljudi, ki jih poznam. Bilo bi povsem nesprejemljivo, če bi si vsak od njih omislil svojo anketo, jaz bi pa zanje s tem tu utrujal.

Če anketa ni v zvezi s forumom, elektroniko in nami samimi, če rezultati ankete niso dostopni članom foruma sprotno, če so ankete za tretjo, peto, deveto osebo, potem ne bo šlo.
Problem je tudi način. Smo že imeli na forumu dekleta, ki so uspešno delala anketo. Ampak so se predstavila, in še na piknik so prišla.

Način "zagrabi in poberi, kar se da" pa tu ne bo šel skozi. Forum in njegovi člani od tega nimajo ničesar niti nekaj minimalnega.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni