|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
miko453 Neznanec

Pridružen-a: Ned 17 Avg 2014 12:52 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Apače
|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 1:01 pm Naslov sporočila: Zamenjava stekla na Samsung Tab 10.3.1 |
|
|
Na Samsung Tab 10.3.1 se mi je ob padcu polomilo vrhnje steklo, nabavil sem
že novega iz Anglije preko eBaya, vendar si ga sam ne upam zamenjati. Pregledal
sem kar nekaj video prikazov zamenjave samega stekla, vendar se mi zadeva zdi prezapletena. Iščem nekoga, ki bi to bil pripravljen storiti. _________________ Miran |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 871 Aktiv.: 4.03 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Avg 17, 2014 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer nisem tisti, ki bi ti zamenjal, a za pogum, ti lahko rečem, da to ni tako zahtevno. No ja, ob misli na vrednost tablice...
Sam se jo zamenjal na Samsun galaxy tab2 8.9 (P7300), tega je sedaj že več kot pol leta in mi deluje brez problemov.Sem pa si pomagal izključno z navodili iz Youtuba.
Sicer pa povprašaj kakega serviserja če bi to naredil popoldne
lp
Uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2014 4:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo, isti problem na galaxy telefonu. Pred mesecem je žena razbila display, steklo je ostalo celo. Zamenjal sem komplet. Danes je šlo steklo. Sicer je na ebayu samo 8 usd, nebi ga pa menjal sam.
Je kdo iz posavja, ki zna zamenjati steklo?
Na starem razbitem displayu je steklo ok. Bi lahko tistega odlepil in uporabil? _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2014 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Teško se bo našel kdo za zamenjavo ker hitro lahko poči še display. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.79 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Pon Avg 25, 2014 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da ga ne boš odlepil. Iz tablice serm jemal počenega dolj, sem ga ogreval z industrijskim fenom da lepilo popusti (obojestranski lepilni trak) ampak se upam trditi da celega nebi dobil dolj. _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Pon Avg 25, 2014 11:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na tablici ni problem, ker je steklo oz. touchscreen zalepljen samo ob straneh. Problem je pri telefonih Samsung Galaxy (1,2,3,4,5) in Note, kjer je steklo zalepljeno na display in ga je skoraj nemogoče odlepit, brez da bi poškodoval dislay oz. LCD. _________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
business18 Član

Pridružen-a: Pet 29 Avg 2014 14:37 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.09 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 30, 2014 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako kot je rekel elpollo, pomojem ne bo večjih težav pri menjavi stekla na tablici  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni