|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.51 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2014 11:01 am Naslov sporočila: Multimeter v obliki pisala |
|
|
Lep pozdrav,
imam nekakšno potrebo po multimetru v obliki pisala, eni ga imenujejo enostavni multimeter, multimeter v obliki pisala, pen multimeter itd.
Potreboval bi ga predvsem za enostavne meritve kot so merjenje napetosti in merjenje prevodnosti, ostale funkcije so plus. Imam kar nekaj navadnih multimetrov vendar mi ne pridejo prav saj so preveliki in se ne moreš lepo rokovati z njimi v težjih pogojih.
Nagledal sem si tega vendar me zanimajo še vaša mnenja.
Ceno sem si postavil do 100€.
Kitajska ne pride u poštev, saj ga potrebujem v nekem spodobnem času.
Hvala!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.51 Kraj: Slovenj Gradec
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
koala33 Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2011 14:58 Prispevkov: 370 Aktiv.: 2.11 Kraj: Krka
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2014 2:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam tega in sem za hitre meritve zadovoljen z njim. Zraven dobiš še torbico.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
39.35 KB |
Pogledana: |
15 krat |

|
_________________ LP, Aljoša |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2014 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Priporočam tole. Tole Vlačim jaz s sabo v v orodni torbi že par let. Priročen instument za delo na terenu. Lahko enkrat prideš do mene, da ga probaš. Ima tudi indikacijo za iskanje kabla pod napetostjo, ki lepo dela.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

|
Objavljeno: Čet Sep 04, 2014 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najlepša hvala za odgovore. Naročil bom kar tega, ki ga je predlagal Silvo, saj sem tudi sam gledal (link iz drugega sporočila) na nemškem ebayu in me je stvar zelo presenetila, da ga ima Farnell ceneje.
Silvo trenutno nimam kakšne poti mimo tebe, tako da se bom kdaj drugič glasil.
Mogoče še vprašanje kaj uporabljate za iskanje kablov? Gledal sem par različnih primerov na ebayu vendar je spet težava s pošto.
Link
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni