www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

[3Dp] A bi mi kdo naprintal vozicke

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> 3D Tiskanje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
red_mamba
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56
Aktiv.: 6.27
Kraj: Yogyakarta

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 10:29 am    Naslov sporočila:  [3Dp] A bi mi kdo naprintal vozicke Odgovori s citatom

Zivjo,

Rabil bi 4 komplete vozickov iz thingiversa: http://www.thingiverse.com/thing:218220/#files

Bi mi jih kdo sprintal in poslal v edinburgh. Placam seveda.

lp

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Tomazp
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Feb 2008 13:24
Aktiv.: 2.64
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 10:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se ti ne mudi zelo (cca. 1 teden) ti jih lahko jaz, ko jih bom še zase delal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Musty
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54
Aktiv.: 7.13
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 12:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vozički morajo po printanju biti z reamerjem povrtani na točno dimenzijo, ne pozabit na to.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
red_mamba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 2:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Musty je napisal/a:
Vozički morajo po printanju biti z reamerjem povrtani na točno dimenzijo, ne pozabit na to.

To vem ja, moram najti reamer.

Sicer imam za zacetek tudo lesene vozicke in puse ce se bo zavleklo s plasticnimi Wink

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
red_mamba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 2:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tomazp je napisal/a:
Če se ti ne mudi zelo (cca. 1 teden) ti jih lahko jaz, ko jih bom še zase delal.

Itak se ne mudi. Bi te naprosil se za 2 komada vmesnik za matico. Vzel sem namrec M10 palico z navojem ki ima 2mm korak-a in moram matico vpasat za Z os premikat.

Nut holder.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  Nut holder.zip
 Velikost datoteke:  3.35 KB
 Downloadano:  7 krat

Tomazp
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Feb 2008 13:24
Aktiv.: 2.64
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 6:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Velja. Drugače pa sam še vedno delam s prvotnimi. Delajo čisto lepo. Jih pa imam namen zamenjati. Če že ne drugega iz estetike. No, včasih se kakšna matica tudi odvije.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
red_mamba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 8:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes dobil in zmontiral tele grafitne puse v lesene vozicke. Pasejo ko ata na mamo Dancing

http://www.ebay.co.uk/itm/291080869669?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.03
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 13, 2014 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem se največ časa hecal katere vozičke naj naprintam, eni imajo zob eni so brez. Tisti zob je vedno zadel ob nosilec pleksi stranice. Tako da še sedaj nisem prav na jasnem s tem.
Nazaj na vrh
.
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 14, 2014 12:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> 3D Tiskanje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni