|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tesla95 Član

Pridružen-a: Pon 15 Okt 2012 10:52 Prispevkov: 470 Aktiv.: 3.03 Kraj: Vas ne zanima
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
Čakaj, čakaj...zdaj te pa tudi jaz ne razumem... v enem in istem stavku si enemu rekel, da naj ne zapravlja časa, ker ga noben ne sili, po drugi strani pa da te eni silijo da zapravljaš čas tukaj....
Nekaj od tega ne drži... tisto, kar si napisal o siljenju velja v obe smeri, veš
Forum je prostovoljen, torej noben nobenega ne sili nikamor, niti ro-bija, niti tebe, niti koga drugega. Se pa zna zgoditi da bi kdo od navzočih rad kaj napisal, pa ne more... |
V glavnem, če nimajo česa pametnega za napisat, naj pač ne smetijo teme. Zaradi takih bi pa moderatorji nazadnje brisali moje prispevke, čeprav so oni tisti, ki žalijo. Jaz se skratka na pez*ete ne bom več oziral, pa naj pišejo kar hočejo. Njihovo mlatenje mi pač ne pomaga v tej temi.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.67 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malce si preberi tvoje in druge prispevke in si zapisuj, kdo večkrat "žali"...
Jaz se raje umikam...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tesla95 Član

Pridružen-a: Pon 15 Okt 2012 10:52 Prispevkov: 470 Aktiv.: 3.03 Kraj: Vas ne zanima
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
Malce si preberi tvoje in druge prispevke in si zapisuj, kdo večkrat "žali"...
Jaz se raje umikam... |
Ti pa preberi, kdo ZAČNE žalit.
Jaz se pa tudi umikam.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5821 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
tesla95 je napisal/a: |
Mogoče, pa ni bilo na tak način, kot žalijo eni troli tukaj........ |
........Jaz se skratka na pez*ete ne bom več oziral, pa naj pišejo kar hočejo..... |
Trol in pe*de sta te naredila .
Kar se žaljenja tiče, očitno je za tebe žaljivka tudi vsaka resnica, ki ti jo nekdo pove!
Ko si letel iz tega foruma (zaradi zunanjih povezav na slike in velikosti le teh - hopsasa), ker enostavno nisi hotel ali zmogel razumeti popolnoma enostavnih stvari, si šel (kev kev) o isti zadevi jokat na sosednji forum, kjer ti je bilo razloženo enako kot tukaj in ...... potem vse tiho je bilo.
Svetovali so ti napačen trafo!?, kakor se jaz spominjam tiste zadeve, se ti je od samega začetka na približno sanjalo kaj je to trafo in seveda na neumna vprašanja si dobil ustrezne odgovore.
V prvem prispevku te teme si povedal skoraj vse o razumevanju zvočnih omaric, govoriš samo o ohmih, @protonček ti je nakazal, da je izredno pomemben frekvenčni odziv teh omaric, toda očitno ga nisi razumel!
Kretnico (pravilno bi bilo filter) si predstavljaj kot črno škatlo, ki ima en vhod in več izhodov, s tem, da je vhod impedančno prilagojen na izhod ojačevalnika, izhodi pa so impedančno in frekvenčno prilagojeni na uporabljene zvočnike.
In za začetek si poglej impedančno karakteristiko zvočnika, ki jo seveda najdeš s prijaznim stricem Googlom, da ti bo lažje sem jih (slike) poiskal jaz samo za tebe
. Klikni in se čudi .
_________________ Lp, Jaka
Nazadnje urejal/a Jaka57 Ned Sep 21, 2014 10:41 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tesla95 Član

|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaka57 je napisal/a: |
Mogoče, pa ni bilo na tak način, kot žalijo eni troli tukaj........ |
Trol te je naredil .
Kar se žaljenja tiče, očitno je za tebe žaljivka tudi vsaka resnica, ki ti jo nekdo pove!
Ko si letel iz tega foruma (zaradi zunanjih povezav na slike in velikosti le teh - hopsasa), ker enostavno nisi hotel ali zmogel razumeti popolnoma enostavnih stvari, si šel (kev kev) o isti zadevi jokat na sosednji forum, kjer ti je bilo razloženo enako kot tukaj in ...... potem vse tiho je bilo.
Svetovali so ti napačen trafo!?, kakor se jaz spominjam tiste zadeve, se ti je od samega začetka na približno sanjalo kaj je to trafo in seveda na neumna vprašanja si dobil ustrezne odgovore.
V prvem prispevku te teme si povedal skoraj vse o razumevanju zvočnih omaric, govoriš samo o ohmih, @protonček ti je nakazal, da je izredno pomemben frekvenčni odziv teh omaric, toda očitno ga nisi razumel!
Kretnico (pravilno bi bilo filter) si predstavljaj kot črno škatlo, ki ima en vhod in več izhodov, s tem, da je vhod impedančno prilagojen na izhod ojačevalnika, izhodi pa so impedančno in frekvenčno prilagojeni na uporabljene zvočnike.
In za začetek si poglej impedančno karakteristiko zvočnika, ki jo seveda najdeš s prijaznim stricem Googlom, da ti bo lažje sem jih (slike) poiskal jaz samo za tebe
. Klikni in se čudi . |
Aja, haha. Zate te stvari torej sploh niso žaljenje in sem samo jaz prehitro razburjam? Ja, če je pa tako, pa prav, posrano dete, ki ne dobi mleka.
Še dobro, da nisem uporabil trafota, ki ste mi ga svetovali pezdetki posrani, ker bi mi lahko uničilo kakšno dragoceno napravo, ali pa me celo ubilo.
Pa saj se ne počutiš užaljenega, a pezde? Saj je samo malenkost, šupak en, ne oziraj se na to in ne razburjaj se prehitro.
Pa lep pozdrav, kurbin sin.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5821 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tesla95 Član

|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni kaj, sami slovnično pravilni izrazi:
Opis: |
Pijan kreten iz Grosupelj |
|
Velikost datoteke: |
1.38 KB |
Pogledana: |
5182 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.36
|
Objavljeno: Ned Sep 21, 2014 10:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dovolj bo.
_________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni