www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Wordpress praktične izkušnje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70782.12

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 9:18 am    Naslov sporočila:  Wordpress praktične izkušnje Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
oobuco
Član
Član

Pridružen-a: Pon 25 Avg 2014 11:00
Aktiv.: 1.56
Kraj: Šentvid pri Stični

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 9:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moja izkušnja z WordPress-om in podobnimi zadevami je predvsem ta, da je to vse skupaj tako kompleksno, da mora sem ter tja nastati kakšna luknja.

Mogoče je malo bolj grdo pa ne tako fleksibilno, ampak raje naredim na roke, pač .html in .php. Vsaj za tiste resne zadeve.
Nazaj na vrh
tilz0R
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39
Aktiv.: 5.65
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 10:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poizkusi s tem, da si omisliš kakšen captcha plugin.

Uporabljam tega, pa ni nobenih težav. Pri prijavi je treba dodatno še eno številko vtipkat.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 10:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
japina
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2011 15:30
Aktiv.: 0.53
Kraj: Šentrupert na Dolenjskem

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 10:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To si bom pa še jaz namestil. Trenutno imam za komentarje administracijo in glede na to, da blog še ni v googlu ni panike Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 10:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
japina
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2011 15:30
Aktiv.: 0.53
Kraj: Šentrupert na Dolenjskem

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 10:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj na koncu je že preprost račun dovolj, da odvrneš večino botov .. še posebej, če je objavljen kot slika.
Nazaj na vrh
R33D3M33R
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56
Aktiv.: 1.25

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 11:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moja rešitev je čimmanj vstavkov, lastnoročno izdelana tema, redno posodabljanje in onemogočen račun "admin". Že sedem let (odkar imam lastno gostovanje bloga) ni bilo nobenega incidenta.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 16, 2014 8:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2014 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 22, 2014 6:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Haha, dancer, penguin Mr. Green Mr. Green
dejko1
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Mar 2008 0:21
Aktiv.: 1.29
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2014 1:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz zaenkrat še nisem imel problemov z kakšnimi logini, sicer pa je ca. 20 spamov na dan ampak jih akismet uspešno polovi Smile A za login attempts tracking uporabljaš kakšen plugin ali si sam napisal kodo?

Hehe, bolje da nimaš SSH strežnika na računalniku. Meni je prav smešno, ker imam tako da se mi ob loginih pojavi okenček. Je pa res da se večina proba na SSH samo z root, nekateri pa se ne probajo niti logirat (verjetno iščejo hartbleed). Ko jih po nekaj poskusih server blacklista nekateri še kar poskušajo...
Nazaj na vrh
tilz0R
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39
Aktiv.: 5.65
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 23, 2014 1:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dejko1 je napisal/a:
A za login attempts tracking uporabljaš kakšen plugin ali si sam napisal kodo?

Wordfence plugin.

R33D3M33R
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56
Aktiv.: 1.25

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2014 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravno danes me je vstavek Wordfence blokiral, ko sem imel namen pogledati nek prispevek na nekem blogu. Resda je reload strani rešil zadevo, ampak svetujem previdnost pri uporabi tega vstavka.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
me2d
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10
Aktiv.: 1.52

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2014 6:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ojla,

Zanima me če kdo pozna možnost, da bi ob recimo dodajanju neke novice na spletni strani (narejena z Wordpress-om) oz. spremembi na strani nekako avtomatsko dobili informacijo na googl reflektor.

hvala
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni