www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MANJŠI ELEKTRO MOTOR

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Rado
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Mar 2008 12:52
Aktiv.: 0.14
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2014 12:57 pm    Naslov sporočila:  MANJŠI ELEKTRO MOTOR Odgovori s citatom

Pozdravljeni
Naredil sem si dodatno napravo za vrtanje na stružnici . . Potrebujem elektro motor . Ali mi lahko svetujete pri tem . Potrebujem cca 2000 obrtov z regulacijo obratov .
Imam pa problem in sicer fi motorja naj nebi bil večji od fi 80 ( zaradi centra ) in pa naj nebi bil predolg . Probal sem z 12v vrtalnikom v aluminij gre v jeklo pa ne se prepočasi vrti in se upogne, ker je iz plastike . Pa še to , ker uporabljam emulzijo ni zaželjeno , da me strese 220 V / 380 V raje bi videl 12 V, 24V ali pa 48V če je mogoče .
Hvala za odgovore .

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2014 7:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In zato je treba kričati ?
Rado
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Mar 2008 12:52
Aktiv.: 0.14
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 06, 2014 9:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen admin
Ne vem kaj sem narobe povedal . Vprašal sem samo za nasvet v zvezi z elektromotorjem , če smatraš , da je bilo neprimerno vprašanje mi je žal .
Lahko pa rečem , če nekdo napiše tak odgovor bi .......... !
Sem kovinar po izobrazbi in sem si naredil zelo dobro pripravo , katera bi tudi elektronikom prišla prav .
Vilko ti pa če že kaj pišeš lahko napišeš bolje retorično - nismo vsi titova šola, tako , da ne razumemo vsi tega jezika .

Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 06, 2014 9:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rado je napisal/a:
Sem kovinar po izobrazbi in sem si naredil zelo dobro pripravo , katera bi tudi elektronikom prišla prav .

Zelo lepo, odpri novo temo in pri tem uporabi male črke, ne rabiš kričati.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni