|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nejc_b Član

Pridružen-a: Tor 03 Maj 2011 15:02 Prispevkov: 207 Aktiv.: 1.20 Kraj: radeče
|
Objavljeno: Ned Okt 19, 2014 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Projekt odlično napreduje, uporabnik Stane je več kot super zastavil osnovo, šestilo pa je pripravljeno za 3d tist- celotno konstrukcijsko izvedbo kot tudi nacrte je prevzel rafaellsi, ki ga je pripravil.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
sestilo končno.pdf |
Velikost datoteke: |
218.34 KB |
Downloadano: |
34 krat |
_________________ Bolje dež, kot slabo vreme. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rafaellsi Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 18:54 Prispevkov: 479 Aktiv.: 2.85 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Čet Okt 30, 2014 6:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dodajam še stl datoteke, če se bo še kdo lotoil zadeve.
|
 Download |
Ime datoteke: |
Sestilo_stl.zip |
507.06 KB |
Downloadano: |
3 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejc_b Član

|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2014 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dragi "elektrončki",
z dovoljenjem mojega v.d.moža nejc_b in z dovoljenjem Miine mame objavljam fotografijo naše presrečne deklice pri prvi uporabi pripomočka, ki je nastal z vašo pomočjo. Ne da se z besedami opisat občutij, ko si videl žareti Miine očke, ko sem ji pripomoček izročila. Ne da se niti opisat občutij, ki sem jih kot njena učiteljica doživljala, ko mi je nejc_b sporočal, koliko vas je bilo pripravljenih priskočit na pomoč, koliko vas je nesebično dvignilo roko - res je enkraten občutek, ko veš, da so takšni ljudje še tu in jim je mar za sočloveka. In ne da se opisat občutij, ko sem vsak dan po službi priletela k Nejcu in spraševala: "A je že kaj novega?" in je VEDNO bilo vsaj nekaj! Še posebej iskrena hvala uporabnikoma stane in rafaellsi, ki sta stvar oživila (šestilo bo predano kmalu, ko začnemo z obravnavo krožnic, da bo presenečena dvakrat ) in vložila v izdelka ogromno svojega časa, truda, razmišljanje, in nenazadnje tudi sredstev. HVALA! Resnično cenim pomoč prav vsakega izmed vas, pa četudi ste se "samo" javili - dovolj je že zavest, da vemo, da ste tu.
Želim vam še ogromno prijetnih trenutkov pri vsem, česar se boste lotili s takšnim srcem, kot ste se tega projekta.
Lep pozdrav,
Jasna
|
709.54 KB |
Pogledana: |
40 krat |

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.45 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Nov 03, 2014 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Srčno upam, da doživi dan, ko bo medicina in tehnika toliko napredovala, da bo mogoče dati vid slepim.
_________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4226 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejc_b Član

|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2015 6:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker so bili dobri možje v decembru zelo zasedeni, niso uspeli dostaviti pripomočka za "pisno" računanje, so se našli dobri možje z elektronik foruma, ki so mi pomagali izdelati tale čudovit pripomoček. Hvala vsem, ki so kakorkoli prispevali pomoč, material, idejo ali pa samo moralno podporo. LP Nejc
|
1.83 MB |
43 krat |

|
|
1.21 MB |
21 krat |

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni