|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.19 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče sem res prehitro odreagiral, da so nekateri v zmoti....
Se opravičujem!
je pa res, da sem premalo pogledal shemo tistih slušalk... No ja, takole bom povedal... Zaradi lastnega veselja sem tudi jaz naredil kakšno stvar, ki me je stala npr 10k sit, isto si pa kupil v Merkurju za 3k sit. Ampak važno je veselje in interes do samoizgradnje!
LP! _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti načrt infrardeče povezave za brezžične slušalke je primerljiv z 500 W računalniškimi zvočniki, ki se jih dobi v trgovini za 1500 SIT. V principu zvočniki delujejo. V praksi pa imajo 0.5 W, zvok pa je zanič.
Za začetnika je zdelava IR slušalk primerna. Je enostavna stvar in ne uporablja visoke napetosti. Ugotovil bo tudi, da preproste stvari ne delujejo vedno dobro.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.19 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
se strinjam, jur! _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tedi Član

Pridružen-a: Pon 16 Jan 2006 0:59 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.28 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 07, 2006 3:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hja, zadevo bo treba probat pa bomo videli, sam se še na manj zahtevnih shemah...se še učim, sčasoma preide na bolj zahtevne kajne bom probal u kratkem sestavit, pa bom povedal.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni