|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SiByte Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2011 17:01 Prispevkov: 312 Aktiv.: 1.80 Kraj: Sv. Trojica v Slov. g.
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 12:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če le imaš možnost naroči poštno ležeče na najbližjo pošto v Avstriji in je problem rešen (pa še poštnina je velikokrat manjša). Razen če gre za kakšno drobnarijo v katero carina ne vtika svojega nosa  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SiByte Član

Pridružen-a: Pet 18 Mar 2011 17:01 Prispevkov: 312 Aktiv.: 1.80 Kraj: Sv. Trojica v Slov. g.
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 2:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Namesto ulice napišeš špštno ležeče, na pošto pa številko in kraj kjer je pošta na kateri bi rad prevzel. Ni se potrebno nič dogovorit pošiljka te bo tam čakala mislim da imajo 30dni tako kot pri nas, v večini primerov je tako sledenje in po tem lahko vidiš kdaj je prispela.
Kolkor vem DHL lahko daš kot poštno ležeče (nisem še poskusil) žal drugih pa ne  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
A se na tak nacin izognes uvoznim postopkom?
Pri nas to verjetno ne gre? Ravno cakam na tablicni racunalnik..  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kroko je napisal/a: |
Citiram: |
poštno ležeče na najbližjo pošto v Avstriji |
Kako pa se to počne? Ali se moraš s pošto prej kaj dogovoriti? Ali moram najeti poštni predal? Kako izveš kdaj te pošiljka čaka?
Je za DHL in ostale expres službe, kjer je potreben podpis, to tudi možno? |
Kot firma in za večja pakiranja. Za kurirje ti raje priporočam, da se jih ogneš in narediš direktni transport mimo njih. Moraš ločit pri kurirskih službah te bodo ONI odrli, pošta in pošta ležeče je pa seveda druga stvar.
Elson, ja fino bi bilo, če bi ostalo po starem. Od kar je to prevzela pošta mi gre resnišno na kozlanje. Prej teh zdrah enostavno ni bilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MAX.M Član

Pridružen-a: Čet 09 Jun 2011 23:42 Prispevkov: 32 Aktiv.: 0.19 Kraj: styria
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem do nedavnega, ko še nismo bili v EU naročal pakete na poštno ležeče pri sosedih na avstrijski strani Šentilja. Nobenega kompliciranja, včasih je bilo dovolj, da sem povedal samo priimek in ime in že imel paket v rokah. Plačal sem malenkostni strošek in se odpeljal nazaj v naš socializem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni