|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Nov 25, 2014 9:33 pm Naslov sporočila: Blokada določenih operaterjev |
|
|
Pozdrav
Nikjer na marketu ne najdem programa, ki bi mi preprečil, da se telefon povezal na določenega operaterja. Ali obstaja kakšna rešitev, kot ročna izbira operaterja, vedno ko greš v tujino?
Oz. eden obstaja, ampak je plačliv - Virtual Roaming Control. Nimam računa za nakup..... _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Batman Član

Pridružen-a: Sre 10 Sep 2008 21:43 Prispevkov: 230 Aktiv.: 1.13 Kraj: Notranjska
|
Objavljeno: Sre Nov 26, 2014 10:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo.. Jaz pa moram vedno sam izbirati tujega opeaterja, nikoli ga noče sam. Pa imam že tretji telefon in neglede na verzijo Androida je pri vseh isto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
danilo Član

Pridružen-a: Sre 20 Avg 2003 14:57 Prispevkov: 147 Aktiv.: 0.62 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 9:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Velja za Android 2.3:
Nastavitve ->
brezžična komunikacija in omrežje ->
mobilna omrežja ->
omrežni operaterji ->
izberi samodejno (popravi to opcijo)
Moje domače omrežje je mobitel. V kolikor se nahajam na koprskem koncu in ne bi imel te nastavitve, bi mi preklapljalo med si-mobil in tudi italijanskimi operaterji. Raje pa sem trenutno nedosegljiv, kot pa da mi preklopi na italijanske operaterje.
lp Danilo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni