|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.28 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 6:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Koala33, hvala, moja jih je že prinesla.
@Jakey, če je tisto pred očmi kar ti misliš, isto kot jaz mislim, je malček več - 50mm, vendar se s tem ne hvalim.
@Branez, sem že 3x napisal in zbrisal odgovor zate, ker menim, da je bolje.
Če meniš, da si glede na svoj "untouchable" renome tu na forumu to lahko privoščiš, lahko nadaljujeva javno. Odpri novo temo nekje v smeteh, ne rabiš na ZS nič pisati.
Kaj niti enkrat, glede na svoja častitljiva leta ne pomisliš, da pa mogoče koga užališ.
To ali je "moja" samo "moja" se pa lahko prepričaš sam, ti na željo pošljem njeno telefonsko, pa če imaš ja**a jo povprašaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
koala33 Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2011 14:58 Prispevkov: 370 Aktiv.: 2.11 Kraj: Krka
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni problema, sam je pa malo čudno pogledala, kakšno "orožje" sem ji prinesel.
Drugače pa da pojasnim, delava skupaj v isti firmi, sva pa tudi dolga leta delala v isti skupini. _________________ LP, Aljoša |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 8:21 pm Naslov sporočila: Opravičilo |
|
|
@Bizgec65: Se opravičujem, če sem tebe ali tvojo ženo (sklepam, da gre za njo) morebiti užalil.
V zgornjem postu sem dal naslov: "Malo za šalo, malo zares". Očitno si ti vzel drugi del naslova, zato moje opravičilo.
Zbodla me je ravno ta beseda "moja", ker se mi zdi, da se v enaindvajsetem stoletju ne more in ne sme lastiti neko osebo. Če bi napisal moja žena (Pepca, Anka, ...) tega sploh ne bi opazil in tisto napisal. Ostal bi samo tisti del o blondinki, ki je tudi lahko užaljen, pa očitno ni.
Pozdrav, Branko _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.28 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 8:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Branez, u redu, tudi jaz se opravičujem, ker dejansko nisem prebral naslova tvojega sporočila.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 8:43 pm Naslov sporočila: Malo za šalo, malo zares |
|
|
Glavno da je volk sit in koza cela, ter da imaš ti klešča za stiskanje.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
ostali pa smo se še malo nasmejali zraven  _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 9:51 pm Naslov sporočila: Malo za šalo, malo zares |
|
|
To pa že meji na zlobo. Jaz pa sem zacvikal kaj se bo zgodilo.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni