|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 1:05 pm Naslov sporočila: VPN and DD-WRT router |
|
|
Vzpostavil sem VPN povezavo med službenim računalnikom v službi in domačo mrežo (želim zmapirat NAS disk iz domačega omrežja na služben računalnik).
Sedaj mi ves promet pošlje skozi VPN povezavo. Kje nastavim da bi šel v VPN tunel samo promet ki je v domačem subnetu (192.168.1.0/24).
Za VPN povezavo sem uporabil kar Windows 7 funkcionalnost (Network and Sharing Center -> Set up a new connection or network -> Connect to a workplace -> ...)
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BorutS Član

Pridružen-a: Pet 09 Jun 2006 16:25 Prispevkov: 107 Aktiv.: 0.46 Kraj: Cerklje na Gorenjskem
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 1:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Približno tako:
Vpn connection->Properties->Networking->Internet Protocol Version 4 ->Properties->Advanced->IP Settings
Odstrani kljukico Use Default gateway on remote network
Borut |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 28, 2014 9:53 am Naslov sporočila: |
|
|
BorutS je napisal/a: |
Vpn connection->Properties->Networking->Internet Protocol Version 4 ->Properties->Advanced->IP Settings
Odstrani kljukico Use Default gateway on remote network |
Hvala, to je to...
Lp,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni