|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.36 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2014 5:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
mcride je napisal/a: |
siljo je napisal/a: |
@damjango mi lahko na privat napišeš tvoj naslov?
Bom preveril možnosti za mobilni internet
p.s.
zadeve se zelo spreminjajo in z novo 4G - LTE tehnologijo prinašajo zelo uporabne zadeve! Frekvenčna meja se spušča na 800MHz in 900MHz in tako se pokritost tudi povečuje.... |
Naj raje porihtajo 3G tako za telekom, predvsem pa mislim s tem Si.mobil  |
3G lahko tudi spustijo LTE je odličen!
_________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjango Član

Pridružen-a: Pon 03 Sep 2012 7:56 Prispevkov: 756 Aktiv.: 4.84 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2014 6:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
mcride je napisal/a: |
@damjango mi lahko na privat napišeš tvoj naslov?
Bom preveril možnosti za mobilni internet
p.s.
zadeve se zelo spreminjajo in z novo 4G - LTE tehnologijo prinašajo zelo uporabne zadeve! Frekvenčna meja se spušča na 800MHz in 900MHz in tako se pokritost tudi povečuje.... |
Naj raje porihtajo 3G tako za telekom, predvsem pa mislim s tem Si.mobil  |
3G lahko tudi spustijo LTE je odličen!  |
To bo toliko boljše, ker bo pomenilo, nižja frekvenca in večji domet signala od bazne postaje in tudi posledično boljši signal tistim, ki so malo oddaljeni od baznih postaj. Treba bo počakati še dve leti (do konca 2017), ko bo večino Slovenije pokrito s LTE signalom. Mogoče bo šla tudi omejitev količine podatkov gor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
carli Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02 Prispevkov: 758 Aktiv.: 4.57 Kraj: Haloze
|
Objavljeno: Ned Nov 30, 2014 8:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
damjango je napisal/a: |
Treba bo počakati še dve leti (do konca 2017), ko bo večino Slovenije pokrito s LTE signalom. |
Ne vem no, Si.mobil pospešeno gradi LTE na 800 MHz (sem malo prej spraševal in sedaj našel). Sem vtipkal en kraj s tvojega konca, tukaj lahko sam preveriš.
Se pa nadgranja na baznih niti ne opazi. Sem sicer videl nove antene, nisem pa pričakoval 2 meseca za Ljubljano tega v naših krajih.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
151.73 KB |
Pogledana: |
9 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
57.3 KB |
Pogledana: |
3 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni