|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
atim Neznanec

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2014 21:37 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.03 Kraj: Prevalje
|
Objavljeno: Sob Dec 20, 2014 7:50 pm Naslov sporočila: PCI BUS avtoradio Jeep |
|
|
Pozdravljeni na forumu
Imam vprašanje glede kpriklopa avtoradija.V jeepu (Grand cherokee 2003)iman originalno radio,ki ima priklopljen kabel pci bus.To je najbrž da delujejo funkcije na volanu in da ti nastavi radio po spominu klujča.Sedaj sem si pa nabavil drugo radio 2 din, ki pa ima dva kabla na katerem piše key1 oz key2.kolikor sem pogooglal bi na to bilo za funkcije volana,nisem pa prepričan,ali je to res.Zato prosim če mi lahko kdo pomaga.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Sob Dec 20, 2014 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Key1 ali key2 je lahko karkoli odvisno od modela radia. Če nisi specifično kupil radia, ki podpira volanske komande za tvoj avto, potem najverjetneje ne bodo delovale. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atim Neznanec

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2014 21:37 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.03 Kraj: Prevalje
|
Objavljeno: Sob Dec 20, 2014 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali mu le ima kaj biti,če probam kabel zvezat? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Ned Dec 21, 2014 9:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Seveda je lahko kaj narobe. Lahko pa recimo poveš kateri radio si kupil, oz. sam preveri ali ima PCI-bus komunikacijo. Če jo ima potem bo zadeva funkcionirala, drugače žal ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni