|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
MPLAB ima najboljši "simulator" za PIC procesorje. In deluje tudi če pišeš v kakšnem drugem jeziku ne samo ASM. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GJ Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51 Prispevkov: 946 Aktiv.: 4.17 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
msmiha je napisal/a: |
Hvala za odgovore, sem potegnil iz neta PIC Simulator, z katerim se da lepo videt kaj se dogaja z vsemi registri, ramom,... |
Oh, ja..
Simulator je sestavni del MPLAB okolja in ti ga ni potrebno posebej nalagati.
LP GJ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
msmiha Član

Pridružen-a: Sob 26 Feb 2005 16:48 Prispevkov: 115 Aktiv.: 0.49 Kraj: Slovenske Konjice
|
Objavljeno: Pet Dec 15, 2006 1:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Meni osebno se ta zadeva nekako bolj dopade, kot pa tisti simulator ki je vgrajen v MPLAB, predvsem zato, ker imaš osciloskop, LCD,... _________________ Edini način da odkrijemo meje mogočega je da, jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GJ Član

Pridružen-a: Čet 02 Nov 2006 15:51 Prispevkov: 946 Aktiv.: 4.17 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 15, 2006 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
msmiha je napisal/a: |
Meni osebno se ta zadeva nekako bolj dopade, kot pa tisti simulator ki je vgrajen v MPLAB, predvsem zato, ker imaš osciloskop, LCD,... |
Sicer ne poznam ampak izgleda vredu!
Škoda je le, ker podpira le določene mikrokontrolerje..
LP GJ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 15, 2006 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preizkusil. Mi je MPLAB bolj všeč, ker ti kaže na kateri liniji kode se nahajaš ne glede na to ali imaš izvorno kodo v assemblerju ali v C-ju. Ta simulator tega ne zmore  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni