|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Dec 16, 2006 1:49 am Naslov sporočila: Obletnica :) |
|
|
Četrt-stoletnica ... SLIKA ... po cca. 1.5mio km je še danes "nedolžna" = nima še nobene -točke ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sob Dec 16, 2006 2:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Le tako naprej.  _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Dec 16, 2006 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moja knjižica bo pa kmalu polnoletna, tudi brez pik. Prevoženih pa 3x manj. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.91 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Dec 16, 2006 7:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moja bo kmalu 2x polnoletna...33 let. S kilometri sem imel malo več težav in je izračun precej približen. Nanese pa tam nekje okrog 1,7 do 1,8 mio km. Pri mojih avtih sem sicer točno vedel kilometre. Težave so s službenimi, tu sem lahko samo ocenil.
No pik tudi nisem dal nikomur, sem pa enkrat ob pregledu od policijske patrulje dobil eno kartico, kot vzoren šofer. To kartico naj bi izpolnil in poslal na neko žrebanje. Bila mi je tako všeč, da sem jo raje obdržal doma. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni